Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjátok a kedveseteket?
Figyelt kérdés
Becenevekre vagyok kíváncsi. Mi a barátommal egy éve vagyunk együtt, de már ezerféle becenevet kitaláltunk egymásnak, és ez a szám napról-napra nő... :)2009. jún. 7. 23:37
1/9 anonim válasza:
Én több féle képpen szoktam. Kicsim, drágám, életem. De nagyon ritkán Jocó. :)
32/F
2/9 anonim válasza:
Édesem, Kicsim, Egyetlenem, Drágám, Kedvesem, ha mérges vagyok valamiért, akkor Kiscsillag. Na akkor tudja, hogy rosssz fát tett a tűzre :)
3/9 anonim válasza:
Cilu.
És mindketten így hívjuk egymást :) Valahogy rajtunk maradt :)
5/9 anonim válasza:
szivem,drágám,papamaci,Karcsim ha dühös vagyok akkor Karika ő=szivem és bigmami és a nevemen
6/9 anonim válasza:
Szívem, Kincsem, Drágám, Tyúkanyó (gyerek nincs de nagyon aranyos), Életem, Tündérkém, stb... rengeteg van, ami éppen eszembe jut, és ő is így van ezzel.
9/9 anonim válasza:
én a "Szívem" megszólítással illetem Őt legtöbbször, mert ebben benne van, mit is jelent számomra! Ezen kívül az "Édesem", "Drága Kis Tigrisem" is nagyon tetszik; jól esik mondani! :-) Ő leggyakrabban a "Picim"-et mondja, ami önmagában igencsak aranyos, de nekem speciel a "Kicsim"-et semmi sem múlhatja felül! :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!