Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszem azt, hogy szeret engem?
Figyelt kérdés
Van 1 pasi,nagyon szeretem,de ö mást szeret,és ezt meg is mondta. Én mégis mindig azt képzelem,minden egyes mondatából azt veszem ki,(még ha sértő,akkor is)hogy szeret. Egyszerüen nem tudom felfogni,h nem kellek neki. Mit csináljak?2009. jún. 7. 21:19
1/7 anonim válasza:
ne beszelj vele es baratkozz masokkal
2/7 anonim válasza:
Elfogult vagy.Lásd át a valóságot.Persze ha szerelmes az ember hajlandó áltatni magát.
3/7 anonim válasza:
probáld elfelejteni ,képzeld h van barétnője kaivel bolodg ha te lennél az neked se tetszene h egymásik csaj probálkozik probáld elfelejteni járj bulizni ismerkedjmásokkkal és egy idő után elfeljted ne aggódj
4/7 anonim válasza:
Én is ilyen voltam és vagyok. :S Meg is mondta, hogy nem szeret, és már nekem sem kell, mert már nem is vagyok belé zúgva, mégis úgy érzem, hogy tetszek neki, mert olyan jeleket ad... (sztem csak szivat, és már nem is foglalkozok vele, nemérdekel, hogy tetszem-e neki)
5/7 anonim válasza:
Jaaa... sztem próbálj minél ritkábban összefutni és beszélni vele.
6/7 anonim válasza:
biztos, h csak te képzeled? Nem lehetséges, h a pasi játszik veled? A tényleg csak képzeled akkor próbáld kerülni, nehogy az ő kapcsolatát is tönkretedd.
7/7 A kérdező kommentje:
De nem bírom ki,h ne beszéljek vele. Ha pár napig nem látom msnen,már irom neki az smst,h miért nincs fenn,haragszik rám,v mi? Állandóan az iwiwjét nézem,h mikor volt fenn,meg ilyesmi. Már szinte beteges amit csinálok,de nem tudom hogy felejtsem el öt. :'(
2009. jún. 7. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!