Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jönnek be a lányoknak a szakállasabb pasik? (kis kecskeszakálra gondolok)
Figyelt kérdés
2009. jún. 7. 20:49
1/15 anonim válasza:
Én speciel megbolondulok értük. :D
Főleg ha barna és még hozzá rövid kócos barna haja van. :) Wááá. :D
2/15 anonim válasza:
ha jól áll neki, akkor semmi gond: ) bátyámnak is van :P
3/15 anonim válasza:
legjobb :) férfiasabb is szerintem mint szakáll nélkül, de arcfüggő a dolog.
4/15 anonim válasza:
Az én Barátomnak is van kecskeszakálla, de ő inkább szőkés, vagy világosbarna (télen mindig besötétül :) És nagyon-nagyon bejön!! Persze itt nem a rockerek által hordott 10cm-s szakállra gondolok... :))
5/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2009. jún. 7. 20:55
6/15 anonim válasza:
Én 1szerűen undorodok az olyan pasiktól, akik fiatalok, és szakállasak
7/15 anonim válasza:
16/Fiu vagyok
Szerintem is sokmindenkinek jolall de ha meg nem vagtam le az allamon>(szam alatt) a szakallacskamat ,az igenytelensegre utal vagy haggyam noni?
8/15 anonim válasza:
én nem bírom a szakállas pasikat, a kecskeszakálltól meg egyenesen rosszul vagyok.
9/15 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a szeles, surus, vekonyabb korszakall :)
Nagyon vonzonak talalom.
Nekem a fenti oldarol a legutolso tetszik leginkabb.
10/15 anonim válasza:
Hát biztos van,akin jól áll, személy szerint nem vonz annyira. Azonban az egyik barátnőm megőrül a kecskeszakállas pasikért:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!