Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy pasi megnézi myvipen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi megnézi myvipen az adatlapom, az jelent valamit?

Figyelt kérdés
Azt tudom,h tetszem neki,de azt mondta,h mást szeret. De akkor minek nézegeti az adatlapom? Ezekszerint szokott rám gondolni...
2009. jún. 7. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, mert jól nézel ki. Hiába van az embernek barátnője, azért mégse fordul el a többi lánytól. Ugyanúgy érdeklődik mindenki iránt, csak kicsit kevesebb intenzitással... Én is szoktam adatlapokat végignézni, csak hogy megnézzem, milyen képei vannak fenn. Általában jók xD
2009. jún. 7. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
természetes dolog a kíváncsiság.
2009. jún. 7. 19:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgyértem azért nézegeti, mert jól nézel ki. Mert hát ha nyíltan megmondta, hogy mást szeret..
2009. jún. 7. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ez természetes dolog xD miért te nem szoktad mások adatlapját nézegetni? én pl olyanoknak is megnézem akikkel ha kínoznának se jönnék össze xD... meg olyanoknak is akit szeretek :)
2009. jún. 7. 19:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok valami szép...
2009. jún. 7. 19:58
 6/9 A kérdező kommentje:
És rendszeresen nézegeti az adatlapom. Ok,h megnézi egyszer,h milyen képek vannak fenn,de hogy mindig megnézze...
2009. jún. 7. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem kapja meg a szerelmétől ami kell, és rád csapja ki felesleges spermáját.
2009. jún. 8. 09:29
 8/9 anonim ***** válasza:

igen.

AZT,HOGY MEGNÉZTE .

omg.

ennyi idiótát -_-"

2009. jún. 8. 22:18
 9/9 anonim válasza:
Lehet hetente nézegeti nem naponta..-.-" máyvip utolsó egy hét látogatóit jelzi nem a az utólsó napit:DNemjelent semmit
2009. szept. 10. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!