Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak barátnöm az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak barátnöm az anyukája miatt szakitani akar velem, mikor szeretjük 1mást?

Figyelt kérdés

Mit csináljak a barátnöm anyukája nem engedi találkozzak vele mert nemismer meg félti a lányát a barátnöm azt javasolta szakitsunk mert jobb lesznekem nélküle keresek olyan lányt akivel tudok találkozni pedig a barátnömel 1 suliba fogok járni mit meg egész nyáron nemtudunk beszélgetni néha telefonon mert tönkrement nála a net mitegyek szakitsunk vagy ne? énszeretem nanyon és nemszeretném elhagyni de ő fél hogy szeptemberig megunom tisztába vagyok érzéseimmel kicsit makacs a barinöm nemtom mit évő legyek?

Hogylehetne ugy találkozni hogy az anyukája ne tudja meg?

2009. jún. 7. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
mi lenne ha elmennél hozzá és bemutatkoznál az anyukájának? elbeszélgetnétek 3asban, elmondanád hogy szereted a lányt, és mennyire fontos neked, meg mindent amit egy anya hallani akar... ha látná hogy jófiú vagy akiben megbízhat akkor nem lenne ilyen gond.
2009. jún. 7. 19:41
 2/10 A kérdező kommentje:
A barátnöm nem szeretné átmenyek hozzájuk mert anyukája aztmonta nem szeretné átmenyek nemszeretném átmegyek miután elmegyek levegyék a barátnöm felyét de 1 találkozozt majd megbeszélünk jó tanács köszönöm
2009. jún. 7. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
pl tanulj meg írni. hány évesek vagytok?
2009. jún. 7. 19:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Bocs a kommentárom elszurtem javitani és törölni se lehet igy jártam amugy 20 és 15 évesek vagyunk
2009. jún. 7. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogy a búbánatba jártok ti egy iskolába?:D Mondjuk, lehet hogy az anyukája korkülönbségen van kiakadva. Én se szívesen engedném el a 15éves lányomat egy 20évessel.
2009. jún. 7. 20:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Igaza van az anyjának... ha 20 éves vagy már végezned kellett volna idén. Írni se tudsz, siralmasnak nevezhető amit iderittyentettél. Én is félteném a lányom ilyen helyzetben. Ha már idősebb pasija lesz, legyen értelmes és mondjuk 20 évesen már ne gimibe járjon.
2009. jún. 7. 20:35
 7/10 A kérdező kommentje:
most végeztem el 1 szakmát ugyan abba a suliba érettségizek majd le ő most fog abba a suliba jönni ahol én is leszek ezért járunk majd 1 suliba meg nem az írás tudományt kell nézni azt milyen ember vagyok mit érzünk 1 más iránt köszönöm a válaszokat
2009. jún. 7. 20:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az innen tökéletesen látszik, hogy milyen ember vagy: Sötét, mint a kivilágítatlan lépcsőház!

Segítek matekozni, mert látom az sem megy:

Ha a barátnőd 15 éves és csak jövőre fog beiratkozni a középiskolába akkor neki se Einstein a vezetékneve...

Viszont megsúgom azt is, hogy attól függetlenül, hogy te szakmát tanulsz még 18 évesen kell(-ett volna) érettségizned. Az, hogy 2x jártad az elsőt és 3x a másodikat gyenge kifogás :D

Szóval teljesen megértem a lány anyukáját, egy ilyen tenyeres talpas p@raszthoz én se engedném a lányom. Inkább menj és köttetsd el magad, mindenkinek jobb lesz, de főleg a világnak!

2009. jún. 7. 22:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Tényleg rémes az írásod, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni hiszen alig lehet kibogozni a mondandód értelmét. Ha ennyit láttak a szülei is eddig belőled akkor megértem miért nem akarják ezt a kapcsolatot.

A másik meg ha a lány tényleg szeretne nem érdekelné mit mondanak a szülei, kitartana melletted, én is ezt tettem mikor 14 évesen egy 20 éves sráccal jártam. Nem hagytam volna ott csak azért mert a szüleim tiltanak. Később megismerték és el is fogadták a srácot.

2009. jún. 8. 01:13
 10/10 anonim ***** válasza:

A bűvös mondat: anyu, elmegyek ....... a ........val.

Az első pontozott vonalra egy hely kell, lehet mozi, park, étterem. A másodikra egy név, ami nem pasi és nem te vagy. Közben veled találkozik. Nemár hogy ilyen ostoba legyen.

2009. jún. 8. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!