Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom egy perverz . Vagy nem? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lesz egy házibuli és haverom csak azért jön el hogy leitason pár csajt és szexuális kapcsolatot létesítsen velük.A haverom 15 éves . Lebeszéljem vagy nem ?2009. jún. 7. 16:03
1/13 anonim válasza:
Nem perverz, hanem hülye és nagy a szája.
2/13 anonim válasza:
szerintem a haverodnak csak jó nagy a szája :D ugyanmár, 15 éves, ilyen korban nagyon menő ilyennel hivalkodni :D mondom, csak nagy a szája..oda kerülne 2 meztelen csaj elé azt sem tudná mit kezdjen velük, úgyhogy nyugi, csak nagyzol ;)
20/L
3/13 anonim válasza:
Szia!%Mindenképpe.Föleg azért mert fiatal még ráér a szexuális együtlétel.Másrészt azért mert fiatal kora ellenére nagyon súlyos betegségeket kaphat el.tehát mindenképpen.
4/13 anonim válasza:
Szia! A haverodnak csak nagy a szája, csak úgy nem lehet leitatni valakit. Nameg ha még sikerülne is, csak menőzik, meg se mukkanna :) Azért ha nagyon komolyan gondolja, mondd meg neki, hogy állítsa le magát, a szex veszélyes is lehet, főleg ha nincs tisztában a mivoltával és esetleges következményeivel, ami valószínű, mivel ha tisztában lenne nem így akarna kapcsolatot létesíteni.
5/13 anonim válasza:
nem perverz, hanem 15 éves tinédzserfiú, akinek nagy a szája, de ha ott lesz, semmi ilyesmit nem fog csinálni...:DDDD
mondd neki, hogy "háát perszee, hogy megcsinálod", és simogasd meg a kis buksiját.
6/13 anonim válasza:
lehet hogy a buliban majd órákra elvonul a hátsó kertbe, hogy úgy tűnjön éppen dönget egy lányt. rosszul vagyok az ilyen nagypofájú fiúktól, de azt elhiheted, hogy semmit nem fog csinálni , főleg nem lányokkal.
7/13 anonim válasza:
Figyelj. Ha a csaj értelmes, úgy is észreveszi a próbálkozásaiból, és akkor szemberöhögi a nagy lepedőakrobata haverodat... (Akiről feltételezem, hogy egyébként szűz.) Ha meg nem, akkor meg úgy kell neki, hogy hogy lehet ilyen buta. Tényleg, majd ha odajut, egyáltalán nem is biztos, hogy például feláll majd neki, aztán meg egy életre elmegy a kedve a nagyszájúskodástól.
8/13 A kérdező kommentje:
szerintem meg is fogja bánni hogy nem szerelemből tette.
2009. jún. 7. 17:19
9/13 anonim válasza:
16 éves fiú vok és sztem ha a haverod is iszik és egy lány teljesen részeg nem csak nagszájúskodik, hanem télleg megteszi amit akar, az alkohol növeli a szexuális vágyakat, teljesitöképesség meg csökken:) ugyhogy sztem nem perverz hanem má naon ki van éhezve, én vok ezzel igy is:):) buli közben bármi megtörténhet.... nekem is volt már elég joo élményem bár akko ittam és oankor bátrabb az ember:) kicsit hosszura sikeredett sry:)
10/13 A kérdező kommentje:
ha szerinted ez normális dolog , akkor jó. De szerintem az ember szerelemből szeretkezzen és ne egy bulin veszítse el.
2009. jún. 7. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!