Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha egy csaj nyíltan felkínálná magát?

Figyelt kérdés

Volt egy lány, kapcsolatot nem akartam vele néhány dolog miatt, de amúgy jól néz ki szerintem. Írtam neki, hogy attól függetlenül, hogy komoly nem lesz közöttünk, mit szólna "másfajta" kapcsolathoz (testiség, stb.).

Erre azt írta, hogy "Jó, én benne vagyok :)".

Nem kicsit ledöbbentem, messze nem erre a válaszra számítottam. A nagy megdöbbenés hatására rákérdeztem, hogy nem-e értette félre amit mondtam, és nem, tényleg úgy értette, ahogy én. Szóval ti hogy látnátok hozzá a "másfajta" kapcsolatok kivitelezéséhez?

Igen sajnos nincs nagy tapasztalatom e téren.

2012. febr. 27. 16:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Lol játszod neki a keményet, ilyet kérdezel tőle, azt még itt kérsz tanácsot? Pfujj
2012. febr. 27. 16:57
 12/25 A kérdező kommentje:

Tudod elég manipulatív és jó színész vagyok. :D

A frusztrációidat meg ne itt vezesd le.

2012. febr. 27. 17:00
 13/25 anonim ***** válasza:
az oké, hogy te tudod hogy nem lesz semmi se belőle, de honnét tudod hogy ő nem reméli? 16éves...
2012. febr. 27. 17:08
 14/25 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki többször is, sőt mikor rákérdezte, akkor konkrétan azt írta, hogy egyértelmű, hogy nem lesz köztünk komoly és ezt ő is tudja.
2012. febr. 27. 17:10
 15/25 A kérdező kommentje:

Valami brutális párbeszéd történik, konkrétan annyit nem kérdeztem, hogy "megdughatlak?"

Kicsit elszomorodott, mikor azt írtam, hogy jöjjön "filmezni". Mondom a filmezés idézőjelben van, aztán egyből megkönnyebbült, hogy ja akkor jó.

Jóvan mindegy, köszi a válaszokat, innen megoldom magamtól.

2012. febr. 27. 17:31
 16/25 anonim ***** válasza:

A kiscsaj abban reménykedik, hogy a szexen keresztül majd beleszeretsz. Most mutatja, milyen kemény, f*szagyerek de mikor majd vetkőzni kell, remeg majd mint a kocsonya...

Hívd át, menjen is át és mindenféle körítés nélkül-se beszélgetés, se filmezés- rohand le. Majd meglátod, mennyire kemény csaj..

2012. febr. 27. 17:35
 17/25 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét a csajhoz :)
2012. febr. 27. 17:40
 18/25 A kérdező kommentje:

Hívd át, menjen is át és mindenféle körítés nélkül-se beszélgetés, se filmezés- rohand le. Majd meglátod, mennyire kemény csaj..

Valami ilyesmit terveztem. Persze nem durván, csak semmi felesleges pofázás.

2012. febr. 27. 17:43
 19/25 A kérdező kommentje:

Amúgy most látom, kicsit félreértelmezhető volt az írásom.

Szóval nem a lányokkal nincs nagy tapasztalatom, hanem ezzel a randizós, főleg áthívós témával kapcsolatba. Mindig ilyen házibulikban, meg szórakozóhelyeken szoktak összeakadni valakivel, itthon még sose.

2012. febr. 27. 17:45
 20/25 anonim ***** válasza:
Élnék a lehetőséggel, már volt párszor ilyen.
2012. febr. 27. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!