Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszene egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
külső: hosszú egyenes fekete haj, barna szem, 166 cm, 53 kg
belső: kedves, szeret hülyéskedni, hosszan beszélgetni, eleinte visszahúzódó, szívesen kipróbál dolgokat, szóval nem csak otthon szeret ücsörögni, viszont eléggé féltékeny típus.
ja és szeret divatosan, nem unalmasan öltözködni, és sminkelni.
tudom, hogy ez alapján elég sok mindenre lehet gondolni, de ennyi infó alapján tetszene?
2012. febr. 26. 22:50
11/18 anonim válasza:
Tetszik így első hangzásra, viszont a féltékeny típus miatt kapcsolat nem lehetne. :)
23F
12/18 anonim válasza:
full az esetem amit leírtál+ legyen ezek mellé bújós, és szeressen:)
21f
13/18 anonim válasza:
lol én 164 cm és 38 kiló vagyok :D
14/18 A kérdező kommentje:
akkor gondolom te Máté vagy:)
2012. febr. 26. 23:37
16/18 A kérdező kommentje:
16:) tudom, nem túl sok:D
2012. febr. 26. 23:48
18/18 anonim válasza:
Jóhogy tetszene!
:D
Kivéve ha nem olyan mint a zombifotó a linken. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!