Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít, hogy melyik oldalon megy a lány?
Miért mondjátok, hogy nincs jelnetősége? Igenis van. Én imádom, ha van még olyan pasi-és igen kevesen vannak- akik adnak még az ilyen "apróságokra" és kiengednek az ajtón, vagy előreengednek a buszon, vagy leveszik a kabátom.
mi lenne, ha mindenre azt mondanánk, hogy á, manapásg ez már nem számít... így is elég prűd a mai fiatalság, tisztelet a kivételnek!
És igen, bal oldalon mennek a kutyák és a kurvák, a társ a jobb oldalon megy.
Ezért nem értem, hogy esküvőn miért a lányt állítják bal oldalra?Engem nagyon zavar!
Szerintem is van jelentősége, apróság, de szerintem figyelmes, és igen, hozzátartozik ahhoz a tisztelethez, mint pl hogy előreengedjük a nőket. Megjegyezném, hogy nekem a modern felfogásom, hogy van aki nem érdemli meg az előzékenységet, mert aki nem nőies, annak ez sem jár(értsd, a 14 évesen, cigivel káromkodó vmit pl).
De a lényeg, és nekem mindig ez jut eszembe, és ezért is zavar ha eltévesztem...(egy általam igen tisztelt ember tanította nekem): A férfi jobbján áll/ül stb a nő, balján a faszát, és a kurváját tartja. És a kardos story nekem is ismerős. De van még ezer magyarázat. Pl általános esetben így "véded" a járdán a kocsiktól. Megjegyzem hogy az illem szerint ettől el lehet/kell térni, abban az esetben, ha másik oldalról véded valamitől.
Isak
Ajj ez oan hülyeség, mindenki mást mond! Most nem tökmind1 h meik oldalon megy a lány?A barátnője vagy és ez nem számít, ha ő nem tart kurvának meg minden akko mi lénege van-SEMMI!!!
sztem ez hülyeség, ott megyek ahol szeretnék és ahogy ő is!Én nekem mindig változo,hol a jobb hol a bal!!Sztem mind1!Lényegtelen dolog!Egy kapcsolatba ez oan mind1!
nekem alap, hogy a barátnőm a jobb oldalon jöjjön velem:)
a másik oldal teljesen furcsa, meg olyan suta érzés nekem.:)nemtudom miért:)
de ezvan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!