Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mire következtettek párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mire következtettek párkapcsolati téren abból, ha egy ember szeret animéket nézni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 17:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én spongyabobot nézek :DDD
2012. aug. 5. 11:48
 22/25 anonim ***** válasza:
Semmire, ez nem is tudom mért kérdés... Amúgy meg az animék között is sokfajta van. Van, ami gyerekeknek való, de van ami kifejezetten felnőtteknek, és még mindig jobbak sztem mint az amcsi és egyéb rajzfilmek, mert ezekben van tanító szándék, csak észre kell venni. Párkapcsolati téren semmi sem derül ki belőle szerintem, max. emberileg az, hogy játékos, gyermeki szellemű, ami szerintem pozitívum és nem zárja kis azt, hogy a komoly dolgokban tud komolyan gondolkodni.
2012. aug. 5. 12:05
 23/25 anonim ***** válasza:

hát azt, hogy ha valaki emiatt elítél engem, akkor annak Sayonara XDD Ha a fiú is szeretné, akkor nálam csak előny jelentene:D

22L

2012. aug. 17. 19:17
 24/25 anonim ***** válasza:

hát izé, hogy kicsit infantilis személyiség, ha idősebb korában is még ezt nézi, de én is ezt teszem :D

Japánban ez a kultúra része itt nem igazán elterjedt, és mivel sokan mesének titulálják, ezért gyerekesnek tartják

párkapcsolatban meg ha vki gyerekes, annak nem érett a viselkedése, hisztis, szeszélyes, nehéz esett hát én így képzelem

20F

2012. szept. 12. 21:18
 25/25 Adrenalin ***** válasza:

Semmit. Ha az anime is olyan, akkor csak szimplán szereti a komoly, fantáziadús történeteket. Ennyi erővel a kérdés az is lehetne, hogy a könyvolvasással mi a helyzet. Ezeket a dolgokat nem lehet párhuzamba állítani.

Elvégre egy amerikai rajzfilmben nem igazán találkozhatunk vérrel, drámával, akcióval, egymásba fonódó történetszálakkal. Az anime nem mese, hanem "nem élőszereplős film".

2013. márc. 11. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!