Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire következtettek párkapcsolati téren abból, ha egy ember szeret animéket nézni?
hát azt, hogy ha valaki emiatt elítél engem, akkor annak Sayonara XDD Ha a fiú is szeretné, akkor nálam csak előny jelentene:D
22L
hát izé, hogy kicsit infantilis személyiség, ha idősebb korában is még ezt nézi, de én is ezt teszem :D
Japánban ez a kultúra része itt nem igazán elterjedt, és mivel sokan mesének titulálják, ezért gyerekesnek tartják
párkapcsolatban meg ha vki gyerekes, annak nem érett a viselkedése, hisztis, szeszélyes, nehéz esett hát én így képzelem
20F
Semmit. Ha az anime is olyan, akkor csak szimplán szereti a komoly, fantáziadús történeteket. Ennyi erővel a kérdés az is lehetne, hogy a könyvolvasással mi a helyzet. Ezeket a dolgokat nem lehet párhuzamba állítani.
Elvégre egy amerikai rajzfilmben nem igazán találkozhatunk vérrel, drámával, akcióval, egymásba fonódó történetszálakkal. Az anime nem mese, hanem "nem élőszereplős film".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!