Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólna hozzá a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólna hozzá a csaj?

Figyelt kérdés

2hét múlva megyek 1 táborba ahova az a csaj is jön, és amikor megjön leakarom smárolni:) én 16 vagyok (fiú) ő pedig 14. szerintetek mit szólna hozzá? Azt tudom, hogy nincs barátja és még nem csókolózott...

;)

2009. jún. 6. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
hát biztos meg fog lepődni, de ha bejössz neki, akkor örülni fog :D
2009. jún. 6. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát azért ne mindenki előtt. :D Lehet, hogy kínosan érezné magát.
2009. jún. 6. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért legyen valami felvezetés, mert ha csomagokka a kezében nekiesel és lekapod lehet fel fog pofozni, még ha tetszel is neki...
2009. jún. 6. 23:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nem vagy szívbajos :P Én négyszemközt tenném !
2009. jún. 7. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ne ronts ajtóstól a házba!!XD:D

Legyetek kettesben, közel legyetek egymáshoz... és tereld oda a szót, aztán megcsókolod.

Jah és azért nem tartom jó ötletnek, mert ha meglátod, és egyből "lesmárolod" akkor akár meg is ijedhet, és ellök magától, aztán meg csak 1 szemétnek fog tartani!

Én nem kockáztatnék ezzel, de te tudod!!

16/F

Menyus

2009. jún. 7. 11:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát de az biztos ,hogy tetszem neki és még az is valószínű hogy szerelmes is belém, ezt egyik legjobb barátnője mondtam (mondjuk kicsit szemétnek tartom,hogy ilyeneket mond el nekem,mármint a barátnőjét) Na de majd kiderül :)
2009. jún. 9. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!