Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy néha lesmárolnék fiúkat?

Figyelt kérdés
2-3 fiúsztálytársammal van igy,13 vagyok,és egyikbe se vagyok belezúgva.Még sose voltam szerelmes(szal csók se volt :D).Barátaim,és olyan rendesek.Fejben le is játszom a jelenetet,és még órán se lenne nekem ciki,ha megvalósulna.Ez olyan furcsa...
2009. jún. 6. 18:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Ugye nem ugyanaz a srác vagy, aki gumit akart venni?!?!?! Ugye nem?! :S
2009. jún. 6. 18:27
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Te most akkor fiu vagy vagy lany?:S
2009. jún. 6. 18:29
 3/13 anonim ***** válasza:
96%

Ha lány vagy, megnyugodtam...

Ha fiú vagy, kétségbe vagyok esve...

Ha kamu a kérdés, megkönnyebbültem...

2009. jún. 6. 18:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Lány :-|
2009. jún. 6. 18:45
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Ha lany vagy, akkor azt jelenti, hogy "beindulnak" a hormonok es kezdessz erette valni...:)

Ha fiu, akkor nem tudom mit mondjak...:S

2009. jún. 6. 18:46
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
az elozo vagyok...egyebkent 14 lany
2009. jún. 6. 18:47
 7/13 A kérdező kommentje:
Jó,de mi van,ha.... bele se merek gondolni
2009. jún. 6. 18:49
 8/13 anonim ***** válasza:
94%

Ha? Fejezd is be, amit elkezdtél. :)

És köszönöm, hogy megnyugtattál. :)

Ne aggódj, az emberi fantázia határtalan, de még a tanárok sem látnak bele az agyadba, ha épp azon gondolkodsz, hogy dejólenne lesmárolni a Pistit. :D

Ne tartsd furcsának. Majd eljön a te időd is, mikor már nem csak fantázia lesz! :)

2009. jún. 6. 18:54
 9/13 A kérdező kommentje:
De ez olyan bonyolult...Azt hiszem az egyiknek be is jövök.Nem tudom biztosan :D De tény,h tetszenek is többé-kevésbé
2009. jún. 6. 19:12
 10/13 anonim ***** válasza:
91%
A 18.47-es vagyok..en egyszer elkepzeltem, hogy lefekszek vkivel, es legalabb 1000-szer, hogy smarolok vkivel...na ezt kapd ki!!!:)
2009. jún. 6. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!