Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Te összejönnél olyan sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te összejönnél olyan sráccal akinek az egész felső testét tetoválás borítja? 17L

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 16:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én igyekeznék megtudni az okát, hogy miért tetováltatta tele magát? Hátha valamilyen személyiségzavar bujik meg a háttérben? Inkább ettöl tenném függövé a dolgot.
2012. febr. 24. 17:16
 12/17 A kérdező kommentje:
A tetkói nagyon szépek meg motorozik,37 éves és sok barátnője volt/van ettől félek 1 picit..
2012. febr. 24. 17:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Nincs személyiség zavara. A haverjai is mind ilyen.
2012. febr. 24. 17:23
 14/17 anonim ***** válasza:
31 éves? Te 17 vagy, teljesen más kor. Szerintem ne menj bele, bár Te életed, Te döntésed! Csak az a baj, hogy ha ilyenkor csak "arra" kellesz neki, fiatalkorod miatt rossz vélemény alakulhat ki a kapcsolatokról, férfiakról emiatt!
2012. febr. 24. 17:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Imádom a tetkókat, szóval igen. 16l
2012. febr. 24. 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

szerintem a tetoválás pszihológiája az hogy

slá lá lá fu de király csináltatok egyet....állat megvan.

né mekkora király vagyok má, csak a tudatom mélyén kicsit zavar ez a folt rajtam foglalkoznom kell vele meg nézegetem,de ha csinálnék ide egy másikat akkor már nem foglalkoznék annyira az elsővel.....

2012. febr. 24. 19:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Kinek mi jön be... Engem spec nem zavarna.

Ez most olyan mintha azt kérdeznéd hogy "Te összejönnél egy olyan sráccal, akinek fekete a haja?"

Legalábbis az én nézőpontomból :)

2012. febr. 26. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!