Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha nem vagyok jóképű, hogy lehet bar. Nőm?
mellesleg volt egy rövid kapcsolatom csak persze kidobott ,nem mondta miért ,csak egyszerűen nem is állt szóba velem...
azóta nem is próbálkoztam. mindenkitől csak gúnyokat kapok, meg azt hallom h a haverjaimba szerelmesek belém meg senki
nem mindig a külső a fontos!
csak hogy ezt nézik a legtöbben..
Nezd meg ot!
Nem egy klasszikus ferfiszepseg, igaz?
Viszont biztos vagyok benne, hogy tud sikereket elerni a lanyoknal, mert van humora, tud dumalni, szorakoztato, biztos, hogy vannak lanyok, akiket meg tud nyerni a szemelyisegevel.
Mielott azt mondanad, hogy "de hat nekem nincs humorom, nem tudok beszelgetni, nem vagyok jofej", elarulom, hogy a szemelyiseg fejlesztheto! Kepezd magad, olvass sokat, nezz jo filmeket, fejleszd a humorerzeked, ne foglalkozz a gunyolodassal es probalkozz a csajoknal!
noss igen, de a megkedvelni és a szeretni nem ugyanaz
az elviselem jó fej és a hű jó pasi egészen más
amúgy a testemet edzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!