Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy roma fiúval?
Figyelt kérdés
Egyik unokatesóm párja roma,ő rendes gyerek,de a szülei olyanok,hogy megfelelnek a sztereotípiáknak.Családon belül ez sok vita forrása.Nektek mi a véleményetek?Bíznátok abban,hogy nem fogja követni a szülei példáját?Ha alapjáraton bejönne valaki,de megtudnátok,hogy roma,felhagynátok a kapcsolattal csak e miatt a tény miatt?2012. febr. 23. 21:53
12/21 anonim válasza:
Viszont ha külsőleg nagyon szembeötlő lett volna, hogy cigány, akkor elkerültem volna inkább, nem akartam volna magamnak bajokat...
13/21 anonim válasza:
Ebben az életben SOHA, SOHA, SOHA.
Inkább leszek homokos, mint egy cigóval...
14/21 anonim válasza:
roma vegyes kapcsolat ez nem is gond ,csak a baj ott kezdődik ,hogy jön vele a famili is!! Nem egy a kultúránk ebből csak a baj lesz!
15/21 anonim válasza:
Látom a nácikat lepontozzák.. :)
16/21 anonim válasza:
Bottal se nyúlnék hozzá:D Lehet, hogy eleinte nagyon aranyos rendes stb, de nem tudnak kivetkőzni önmagukból, a fajtájukból.. Sajnos nekünk is van a családban ilyen, gyönyörűszép szőke lány, egy tipikus cigánnyal. Nem túl jó keveredni..
17/21 anonim válasza:
látom itt is sok a hülye mert fogalma nincsen róla ,hogy mi az a Nácizmus!!!!! nem össze keverendő a rasszizmussal!
18/21 anonim válasza:
Erősen van fogalmam arról, mi a nácizmus - ebben az esetben nem szó szerinti értelmezésképp mondtam, csupán "szleng" kifejezésként.
(Na, nem mintha a nácik ne lennének rasszisták.)
19/21 anonim válasza:
Nácik már nincsenek 1945 óta. Elő a történelemkönyvvel.
20/21 anonim válasza:
Elő azzal a történelemkönyvvel, de nem ártana talán a középiskolain túlmutatót. De tudod mit? Elég a józan paraszti ész - nem minden náci halt ki 45-ben, csak azért, mert elvesztették a világháborút. Nem véletlen üldözik még a mai napig a náci háborús bűnösöket.
S hogy a kérdésre is válaszoljak, igen, összejönnék - ha olyan lenne, ami nekem megfelel. Családdal, mindennel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!