Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj az arcodba fújja a cigifüstöt, az tényleg azt jelenti, hogy bejössz neki?
Figyelt kérdés
Valakitől hallottam, hogy ezt jelenti. Bár én inkább paraszt dolognak mondanám, mert utálom a cigifüstöt, de ettől függetlenül igaz vagy sem?2012. febr. 23. 21:33
11/16 anonim válasza:
nem tudom miért kell parasztnak lenni :) vannak ilyen 'cigis szokások' és kész. valamelyik társaságban betartják ezeket, mert vicces stb, valahol nem, valaki nem is ismeri ezeket :) gratulálok a hozzászólásodhoz.
12/16 anonim válasza:
Milyen cigis szokásokról beszélsz?? Azokról, hogy szinte nincs olyan hely, ahol nem kellene szívnom mások bagófüstjét?? Hát az jó Isten őrizzen meg, attól a személytől, aki az arcomba merné fújni a füstöt. Utána a földi poraiból készült cigarettát osztogatnám az utcán:D
13/16 anonim válasza:
Ha rajtam múlna, rég betiltottam volna a dohányzást, aki pedig megszegi, halálbüntetés.
14/16 anonim válasza:
cigis társaságokban vannak ezek :) ahol van 8-10 ember és mindenki cigizik. nyilván egy nem dohányzóval nem fogják ezeket csinálni :D
15/16 anonim válasza:
Nem tudom, de nálam egyértelműen azt jelenti ne próbálkozzon utána. Utálom ha cigiszagú leszek.
16/16 anonim válasza:
Aki az arcodba fújja a füstöt, az egy tapló paraszt.
Első (szerencsére már ex) barátomnak volt meg az a "jó" szokása. Azóta ha dohányos férfi próbálna meg közeledni hozzám, eleve hátrányból indulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!