Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy emberrel ilyet tenni?
Szóval, egyetemista vagyok, van egy oktatóm, akinek a legnagyobb szórakozása az, hogy a hallgatólányok magánéletébe, kapcsolataiba szól bele.
Mellékszál: az említett oktató irodájában "lakik" egy másik oktató, akivel mindig húzz az agyam, hogy mi ketten...
Szóval épp mentünk ki óráról és közölte az illető, hogy kéne nekem 1 pasi... mire én válaszoltam, hogy dehogy kéne, meg nem is látom nagy valószínűségét a dolognak, mire visszavágott, dehogynem! itt van pl. az a másik oktató.. (név szerint mondta). Mire közöltem vele, hogy menjen már, mert ez nem igaz, és szarul esik...
Közben kiderült, hogy az emlegetett személy ott állt velem szemben, csak én nem figyeltem oda...
Miért kell ilyen helyzetbe hozni két embert, ha velem szórakozik is, nah de egy kollégával??
23/L
túl sok hülye ember van, akiknek ez a legjobb szórakozása...
nem kell velük foglalkozni, mert az okoz nekik örömet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!