Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek, megelégszetek azzal, ha a pasitok hasa "csak" olyan (nem bordás), mint az alábbi képeken láthatók? Csak őszintén, csak őszintén. (életkort is, ha lehet)
Én meg a 100 kg körülieket tartom pasinak,akinek még pocakja is van.Tudom ciki,de ez van.
Ezektől a nyámnyiláktól ideges leszek.
Hát nekem sosem lesz ilyen hasam, mert nem érdekel. Elég gáz, ha valakinek itt kezdődik az igényesség, és ami ennél kevésbé izmos, az már nem jó... Nekem se csak a feszes mellű, kihívóan kerek fenekű nádszálvékony csajok kellenek.
Az ilyen hasnál fontosabb maga a jó kondíció. Láttam én már ilyen hasú fickót (osztálytársam), aki alig bírt felmenni a Gellért-hegyre, végig nyafogott, hogy jajj de meredek.
Nekem tetszik. Én szeretem a sportos pasikat. Mással is szóba állok attól még, de a sportos testűek tetszenek a legjobban. De őszintén megvallva a 90% vagy girnyó vagy kövér, ilyen nem nagyon van...
20L
Sztem ezek igen vékonykák.Nekem az tetszik,ha van egy kis pocakja a pasinak,mert akkor van mihez hozzábújnom.:D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!