Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektel mitől nő egy nő?
mit vártok el egy kapcsolatban egy hölgytől?
18 feletteik válaszát várom!
15:18 jókat írt hasonlóan gondolom én is
De a joy meg a pipergőc dolog minden hölgyben benne vannak ettől nők !!!!
Hát igazából már annyi dolgot felsoroltak... És mind annyira jó, hogy nem sorolnám fel még egyszer.
Amit mindenki kihagyott és veled együtt furcsállom kérdező, az a szex. A jó nő ribanc az ágyban ;)
Legyen igazi ribi a négy fal között. Húzza az agyam, vegyen rá olyan dolgokra amibe soha nem mennék bele és mindehhez használja a női fegyverét :D A puncust...
21F
15:18 voltam
A testiséget azért nem írtam bele, mert az alap dolog, ugyanúgy, mint a kölcsönös szeretet és tisztelet. Ha ez a 3 nincs meg, akkor nem beszélhetünk kapcsolatról. Kérdésed pedig arra irányult.
Valaki írta, hogy a felsoroltak nem megvalósíthatóak... megcáfolnám, nemrég jegyeztem el a kedvesemet, akiben ezek mind benne vannak. (természetesen negatív dolgok is, de az kiben nincs?)
27/F
Legyen céltudatos, elég makacs és egoista ahhoz hogy látszon hogy időnként gondolkodik is, felelősségtudatos, ápolt, kommunikatív, és oké hogy joy-t vagy cosmo-t olvas de mellette más műfajokat sem árt átlapozni ha van rá lehetőség. :D
Meg persze tudjon vezetni egy háztartást magától is. :)
Azt még hozzátenném, hogy ELEGANCIA! Nem az öltönyös stílusra értem, hanem egy viselkedésbeli eleganciára, nemességre. A közönségesség ellentéte.
Ja, és szerénység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!