Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felvettem msnre. Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvettem msnre. Miért nem igazolt vissza? :S

Figyelt kérdés

Felvettem msnre egy srácot (aki nagoyn bejön), és nem igazolt vissza, vagy elutasította a jelölésemet. A srác nem tud róla, hogy én voltam (valószínűleg), még sosem beszéltünk. Miért nem igazolt vissza?:S

16/L

2009. jún. 6. 10:40
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ha nem jelölt vissza, akkor is meg tudom nézni a profilján a személyes üziket?:O:O:O
2009. jún. 6. 12:11
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

olvastam egy nagyot-->ha elmenne az áram kihalna az emberiség xD ez LOL és van benne némi igazság.

am szerintem azért utasított el mert nem tudja ki vagy...

:)

2009. jún. 6. 12:15
 13/31 anonim ***** válasza:
58%

én is nagyot röhögtem ezen "ha elmenne az áram..."-oson xD

de én azzal nem értek egyet, hogy akkor kihalna az emberiség, mivel a normális része megmaradna, akik képesek a gép elől kimozdulni és inkább személyesen beszélik meg az ilyen dolgokat:)

azért ez elég szomorú, hogy manapság már az emberek az interneten keresztül randiznak... ennyire lusta lenne mindenki?:D aztán pár év múlva meg már az lesz, hogy a neten fognak házasodni az emberek webcamon keresztül XDXD

2009. jún. 6. 12:48
 14/31 anonim ***** válasza:
74%

Mert lövése nincs arról, hogy te ki vagy, és gondolom idegesíti őt a sok kis pics@ aki minden ismerettség nélkül felveszi őt.

Talán valahogy illene közölni vele, hogy "Hé, szeretnélek megismerni, felvennélek msn-re, nem gond? etc."

2009. jún. 6. 12:50
 15/31 anonim ***** válasza:
72%

Mert nem volt gépközelben, mert nem használja az msnt, mert nem is az a címe, mert rossz címet írtál be, mert nem tudja ki vagy és nem igazol vissza bárkit, mert nem akar ismerkedni, mert nem vette észre, hogy fölvetted, ezernyi oka lehet. Miért nem próbálsz felé más módon közelíteni? Nem csak msn van a világon. Ott az ímél, a mobil, az egyéb üzenetek, a személyes kontaktus... :)

De most őszintén: te mindenkit kérdezés és tanácskozás nélkül visszaigazolsz? :O

2009. jún. 6. 12:54
 16/31 A kérdező kommentje:

nem veszi fel őt minden idegesítő pi*sa:D

egy: nem az a menőcsávó féle pasi, akire minden csaj hajt

kettő: nagy nehézségek árán szreeztem meg a címét:D

2009. jún. 6. 12:55
 17/31 A kérdező kommentje:

azért vettem fel msnre, hátha észrevenne, és lépne felém, elhívna valahova... csak úgy vettem fel, mintha barátkozni szeretnék. már megtanultam, hogy nem a lánynak kell lépnie.(csalódások árán:S:D)

annyira nem fontos, hogy odamenjek hozzá és leégjek... vannak még pasik... és ők legalább észre vesznek úgy is, ha nem veszem fel őket msnre. ez az msnes dolog azért volt, hogy észrevegye, hogy létezek. nem gondoltam rá, hogy majd msnen lesznek a randik:D:D

am én tényleg mindenkit visszaigazolok. megkérdezem, hogy kivagy, és ha nem akarom, hogy fenn legyen msnemen, akkor letörlöm. ennyi.:)

2009. jún. 6. 13:00
 18/31 anonim ***** válasza:
72%

A kérdező kommentje:

nem veszi fel őt minden idegesítő pi*sa:D

Honnan tudod?

Szerintem egyébként nagyobb égés az, ha valaki túl gyáva ahhoz, hogy élőben beszéljen egy másik emberrel. Mellesleg egyszerűbb is, mert lehet, hogy msn-en jópofizik, de közben marhára nem kíváncsi rád. Szóval próbáld meg élőben, hidd el, legalább látják, hogy tökös csaj vagy. :)

2009. jún. 6. 13:30
 19/31 anonim ***** válasza:
77%
Hagyjátok, majd ő eldönti, hogy akar ismerkedni meg különben is minek szóltok bele. Engem is ezért b*szott le, hogy volt pofám ezt mondani. Szóval készüljetek, ti jöttök :)
2009. jún. 6. 13:55
 20/31 A kérdező kommentje:
Ez az.;) Nem kéne beleszólni...:D:D Tudom, és kész.:) Mellesleg nem is lenne alkalmam személyesen beszélni vele, mert 1 hét van a suliból, és szünetben 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem fogunk találkozni, ha csak nem beszélünk meg találkozót.:D Az az egy hét meg azért gázos, mert most lett beteg (nem is kicsit)... ezt az osztálytársától tudom. Szóval msn-en kívül nem nagyon lenne más esélyem rá, hogy észrevegyen. Ennyi.:)
2009. jún. 6. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!