Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elfogadni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfogadni, hogy egy pasi nőként tekintsen rám?

Figyelt kérdés
Mindig vagy csodákozok rajta, ha megtetszem valakinek. Vagy ha elkezd komolyabban érdeklődni irántam, akkor pedig a viselkedésemmel elűzöm az illetőt. Egyszerűen elzavarom a pasikat magam mellől. Mit tegyek ez ellen? Hisz közben pedig vágyom rá, hogy legyen valakim.
2012. febr. 22. 23:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány éves is vagy? Lehet, hogy túl feszült vagy és egy kevés alkohol oldana ezen. Ha nem válik be, akkor pszichológussal fel kéne tárni, hogy mitől van ez nálad és valahogy feldolgozni.
2012. febr. 22. 23:29
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem ott kezdődik a probléma, hogy magadat sem tudod elfogadni, így annak a miértjét sem tudod megérteni, hogy más esetleg elfogadna.
2012. febr. 22. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:
kicsit növeld az önbizalmad. (olvass utána a módszereknek, neten nagyon sok cikk foglalkozik ezzel) hajrá!
2012. febr. 22. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!