Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után mikor lesz olyan a szex, mint előtte volt?
Figyelt kérdés
9 hete szültem császárral, a 6.hét letelte óta próbálkozunk újra szeretkezni, mert mindketten vágyunk rá, de én abszolút nem nedvesedek (sikosító sem segít), még az ujjazás is fájdalmas, a behatolás sem megy, pedig a férjem abszolút kedves és türelmes. az lehet a baj, szoptatok és most erre összpontosít a szervezetem? mit tehetek, h olyan legyen a szex, mint régen volt?2009. jún. 6. 08:14
1/1 anonim válasza:
Saját példámból kiindulva adj időt a szervezetednek. Én is el voltam keseredve amikor szó szerint fájdalmas volt meg béna az első együttlét szülés után, pedig mi is megvártuk a 6. hetet. Szóval nincs semmi baj,ha egészséges vagy a szervezeted lassan helyreáll. A szoptatás pedig nem befolyásolja ezt a folyamatot nyugodj meg.Türelem és próbálkozzatok, főleg ha a férjed ilyen megértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!