Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondta ezt? Nem barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondta ezt? Nem barátnőm, csak haver

Figyelt kérdés

bocs nemtudtam hova írni a kérdést..

multkor házibulin berugtam, és egyik osztálytársam megkérdeztem hogy:

-nagyon be vagyok rugva?

-nem, csak kicsit idegesítő vagy -válaszolta

-máskor is ilyen vagyok?

-igen -válaszolta..

szerintem gondolta h úgyse fogok rá emlékezni.. miért mondhatta? nem látott még berugva soha, nem tudok róla, hogy olyanokat tennék amik zavarnák

reggel emlékeztem mindenre, és nagyon rosszul esett, hogy idegesítőnek gondol.. nem merem tőle megkérdezni.. szerintetek?

2009. jún. 5. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg!...bár ha ilyet mondott akkor nem hiszem h annyira érdemes vele foglalkozni...főleg csak ha a haverod...
2009. jún. 5. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet ő nem tart olyan jó havernak mint te tartod őt.Ő ilyenkor nem iszik?Lehet ezért zavarja...vagy mert többet beszélsz a kelleténél... de ha valaki "szereti" a másikat nem tartja idegesítőnek.Nem csak azért lóg veled mert veled el tud menni bulizni?Lehet csak kihasznál,szerintem is kérdezz rá,csak találgatni tudok.
2009. jún. 5. 23:21
 3/5 A kérdező kommentje:
amm.. nem nagyon szokott velünk lenni, csak ritkán találkozok vele sulin kívül..
2009. jún. 5. 23:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem értem a problémát.

Idegesítőnek találd, ne nyomulj rá annyira, ne szólj hozzá.

Ha odamész megkérdezni hogy miért mondta stb akkor azzal is csak idegesíted. Nem értem minek csinálsz hülyét magadból.

2009. jún. 5. 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ne keress semmi konkrét okot és ne vonj le semmi következtetést egy házibulin piásan folytatott beszélgetésből. Egyszerűen ott abban pillanatban idegesítette őt egy becsípett kiscsávó az odalökött hülye kérdéseivel, lerázott gyorsan és kész, nem akart erről sokat beszélni veled.

Amikor józanul, normálisan találkoztok, és beszélgettek KETTESBEN, akkor megtudhatod, akár meg is kérdezheted, hogy mi a véleménye rólad. Az sokkal jobban fog számítani szerintem.

2009. jún. 6. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!