Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden fiúnak csak az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiúnak csak az ilyen üresfejű, kettestanuló plázabicsek tetszenek? Miért?

Figyelt kérdés
Van 1 osztálytársam aki már-már a suli ribanca, minden fiú őt szereti, még az is akit én is. Komolyan hogy lehetnek ekkora barmok, hogy ne vegyék észre, hogy ő csak kihasznája őket...Hogy pl.: naaa adjál pénzt, óó van 50 ft-t, majd hozom stb. Benő ezeknek még valaha a fejük lágya...?
2009. jún. 5. 20:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
nekem például abszolútnem.13/F
2009. jún. 5. 20:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
nem minden fiunak az tetszik, de attól függ hogy mire kell. A te korodba még nem igazán érdekli a fiukat hogy komoly kapcsolatuk legyen, úgyhogy gyakorlásnak jó a plázabiccs
2009. jún. 5. 20:53
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
nos pont azért mert "sulir..banca", ahogy mondod, amikor majd pár év múlva feleségnek keresnek, majd nem elszenk ilyen hülyék... addig örülj, hoyg nem tégel kezelnek k.nak. ez is előny nem?
2009. jún. 5. 20:53
 4/13 Avalanche ***** válasza:
96%

Azért nem minden fiúra igaz ez. Nekem például a hímnemű haverjaim közül (van belőlük egy pár) csak az egyiküknek jönnek be a hasonló kaliberű lányok. Aztán lehet, hogy én válogatok az emberek között (mondjuk szerintem az jogos is, mert aki a plázacicusokat kedveli, valószínűlég még nem érte el azt a szintet, hogy kicsit gondolkodjon ilyen téren) =)

L/13

2009. jún. 5. 20:58
 5/13 Avalanche ***** válasza:
94%
Elnézést, *valószínűleg.
2009. jún. 5. 20:59
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
figyelj,az ilyen lányoknak lesz pár év múlva 3 pulyája,lógó parizer csöcse,és randa kiélt pofája.jó persze van kivétel..ezek a fiúk most veszik észre h nem csak pisilésre való,és ezek a plázabiccsek a legkönnyebben kaphatóak. ne félj,ezeket a lányokat úgy le fogják nézni majd a srácok ha felnőnek...és azokat fogják tisztelni akikben volt tartás.
2009. jún. 5. 21:00
 7/13 anonim válasza:
100%
nekem is van egy ilyesmi osztálytársam, de ő jó tanuló (jó elismerem, ez egy dolog) de attól még nem kell hogy tetszen akárkinek. vannak ilyenek, de pl. nekem se annyira jön be az ilyen. Vannak szépek a nem plázabiccsek között is. 14/F
2009. jún. 5. 21:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A fiúknak általában bejönnek a tetszetős csajok, de hidd el, hosszú távon nem az ilyen csajokat akarják megkaparintani. Használják egy darabig, aztán ők is rájönnek, hogy nem lehet elviselni az ilyen butácska lehúzós csajokat.
2009. jún. 5. 21:07
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
16/fiu vagyok.Kifejezetten utalom az ilyeneket mert nem vagyok az a nagy csajozos.A fiuk is pontosan tudjak hogy milyen konnyu felszedni,ezert nyomulnak ra mert ok is csak kolcsonosen ki akarjak hasznalni.Erre a celra minek udvarolni,tecceni a lanynak,stb. ha eleg elintezni kis ajandekkal es egy dicserettel.
2009. jún. 5. 21:20
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Én nem plázacicáknak nevezem őket, hanem plázapi*áknak. Ha leszedik magukról a sminket, nem lehetne rájuk ismerni. Úgyhogy nekem sem jönnek be. 32/F
2009. jún. 5. 21:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!