Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a lány?
Megismertem egy lányt az interneten, sokat beszélgettünk, megvolt a kölcsönös szimpátia, megkedveltem.Megbeszéltük, hogy találkozunk még tavaly év vége felé, az előtti nap lemondta, nem szóltam rá semmit.Közben elkezdődött a suli, rengeteget kell tanulnom, azt akarta, hogy találkozzunk, én elmondtam, hogy mikor lenne jó amikor túl leszek az első zh időszakomon a félévben, és megkérdezte, hogy találkoznék-e vele suli után, de én mondtam, hogy nekem nem jó, erre megsértődött és csak úgy kilépett.
Nem egy helyen lakunk, így nem olyan egyszerű találkozni.
Most ezt nem értem, eddig nem volt ilyen, pár hetet nem tudott volna várni?Amikor neki nem volt jó én sem voltam ilyen.Hívtam, nem veszi fel.Totál nem értem.
Csakhogy a csajok máshogy gondolkoznak, én nemigen ismerek olyant aki egyszerre csak 1 pasival ismerkedne :|
Én inkább nem bíznám a véletlenre, de abban is van igazság amit te írsz, h nem hagyod magad ugráltatni.
Én nem kockáztatnék ha oda lennék 1 csajért :$ ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!