Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számomra ez az ideál! Nagyon megörültem, amikor megláttam ezt a képet. Ha így nézel ki Kérdező, akkor külsőre tökéletes vagy. Meg is kérném a kezed! :D
17/F
Tökéletes! Nincs jobb szó rá!
Imádom a szőkéket. Nálam az az ideál :D Ez a csaj pedig egyszerűen gyönyörű. Eszméletlen szép arca van... Bár a haja lehetne kicsit szőkébb :D De így is 10/10!
21F
#11es vagyok
Amikor látok egy ilyen lányt akár képen, vagy élőben, akkor még jobban tudatosul bennem, hogy érdemes várni, a legmegfelelőbb lányra, mert megéri, léteznek még ilyen gyönyörű hölgyek! Gyönyörű!!!
Elég rossz játék lepontozni a hasznos válaszokat, nem tudom, kinek olyan vicces...
Ne foglalkozzatok azzal az irigy kis gnómmal, vagyis trollal xD
Ha zavar a lepontozás, akkor mindenki adjon zöldet a másiknak és nyomjuk le.
#11es vagyok
Ok, akkor én az összes pozitív választ a kérdéssel kapcsolatban felpontozom, a többit hagyom, mert rontja a statisztikámat. :P
És továbbra is: Gyönyörű!!! :D
most az van, hogy aki azt írta hogy gyonyoru, azt felpontoztak.
ezek szerint sok igy kinezo lany van oldalon, ugyanis aki nem igy nez ki, az lepontozná. :D de lehet az en logikam szar:D
nezedmeg lepontoztak, hitelen mindenki csunya lett?XD nemertem.
elozo vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!