Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lájkolta a képem! Tetszem neki? L
facebook-generation...
Korántsem jelent ilyesmit.
Húú basszus, ez nagy dolog. Nekem is vannak képek FB-n amik tetszenek, és fordítva is szokott lenni. Sok jelentősége nincs neki.
Facebook generáció... féltem az emberiséget. Főleg a következő generáció(ka)t. Az ilyen közösségi oldalaknak a korhatárát megemelném vagy 16-20 évesre. Eljutottam addig, hogy megírom a tanulmányt, amit már egy ideje terveztem, ez a kérdés csak adott egy kis löketet...
Na igen... ez nehéz kérdés.
Kinek mi a like.
Valaki mindenkinek likeolja a képét, csak azért, hogy visszalikeolják, vagy mert ahhoz van kedve:D
Esetleg akad olyan is, aki tényleg csak azokat a képeket likeolja, ami tetszik neki.
Én sem veszem komolyan azt a like dolgot.
Mindig visszalikeolom azt, aki likeolta a profilképem, amolyan "Köszönésre visszaköszönsz" megszokás.:)
Ha valóban tetszel neki, akkor inkább rád írna, vagy adna jeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!