Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még olyan lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan lány, akinek az alábbi jellemzők fontosak egy fiúnál?

Figyelt kérdés

-Őszinte, egyenes, megbízható

-Célorientált; tesz is érte; tanul rendesen, csinálja azt amiben a legeslegjobb

-Nem iszik (semmilyen szinten), nem dohányoz(semmilyen szinten), nem drogozik(semmilyen szinten)

Nem szeret bulizni (nem elzárkózott, csak nem szereti ezeket a tömeg, lötyögős, diszkós dolgokat, viszont éttermekbe, egyéb romantikus helyekre szeret járni lánnyal)

-szüzességét megakarja tartani házasságáig.

-romantikus, érzéki a lánnyal

-tiszteli a másikat

-egyáltalán nem erőszakos, nem verekedett még sose

-nagy intelligencia hányadossal rendelkezik, okos, tehetséges

Légyszi, most ne az ilyen kommenteket írjátok, hogy prűd, b*zi, stb, hanem normális kommenteket. Köszönöm!

2012. febr. 21. 17:52
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:
Semmi különösebb, mindig is úgy neveltek a szüleim, hogy egy ici-pici gőgöt se érezzek amiatt, mert fővárosi vagyok -és nem is érzek, de amikor leköltöztünk vidékre, akkor nagyon ellenszenvesek voltak velünk -most is-, lenéztek amiért Pestről költöztünk oda, csúfolnak mindig a pesti akcentusom, szóhasználatom miatt... ilyenek miatt. Igazából a gyerekek váltották ki. De nem általánosítok, csak ilyen esetben nehéz jó szívvel lenni, ezek az emberek felé.
2012. febr. 21. 18:20
 22/44 anonim ***** válasza:

Ellentmondás:

"egyáltalán nem erőszakos"

Később meg azt írod, hogy káromkodsz és dobálozól.

2012. febr. 21. 18:23
 23/44 anonim ***** válasza:
Ennek a nagy része kifejezetten hátrány a lányoknál, a többi pedig egyáltalán nem számít. De a legfontosabb, h nézz ki jól és legyen pénzed. Nincs kivétel, minden lány ilyen felszínes.
2012. febr. 21. 18:25
 24/44 anonim ***** válasza:
#23 Arról nem a lányok tehetnek, hogy egy puhapö.cs vagy.
2012. febr. 21. 18:29
 25/44 A kérdező kommentje:

#22! A dobálózás alatt azt értem, hogy mondjuk ledobom az asztalra a mobilom, amin gumi tok van, ami abszolút védi az ütődéstől. Direkt ezért írtam oda, hogy szeretteimmel egyáltalán nem vagyok ingerült, szóval a lánnyal akit szeretek, soha az életben nem bánnék erőszakosan. A káromkodás pedig annyit jelent, hogy amikor nagyon fel megy a pumpa, ami elég ritka, akkor elejtem mondjuk egy b+ szót, szóval nem olyan magyaros, cifrás módon.

Megtudom védeni magam, mert jó fizikumom van. Nem erről van szó.

#23 mondhatni, hogy jó anyagi hátterem van, ez nem okoz problémát.

#24! Nem reagálnék, de ettől függetlenül köszönöm az észrevételed!

2012. febr. 21. 18:34
 26/44 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat #24, azt hittem nekem írtad! :)
2012. febr. 21. 18:35
 27/44 anonim ***** válasza:
Azt a 23-as válaszolónak írtam te zseni.
2012. febr. 21. 18:36
 28/44 A kérdező kommentje:
Tisztelettel elnézést kérek még egyszer! :D Először azt hittem a #23 -as felirattal csak jelezted, hogy az azelőtti vagy, és nem néztem a százalékot. De utána 5mp -vel észre vettem. :)
2012. febr. 21. 18:40
 29/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha minden igaz lenne amit leírtál akkor te lennél a tökéletes ember.
2012. febr. 21. 18:41
 30/44 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy tökéletes vagyok, és nem is hinném el, ha valaki ezt mondaná (persze személyes meggyőződés alapján, nem a kérdés alapján), hisz nem létezik tökéletes ember. De hidd el, hogy itt nagyzolás nélkül, csak igazat írtam, esküdni is mernék. De ez így úgysem megy. De azért köszönöm! :')
2012. febr. 21. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!