Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szivesen barátkoztok lányokkal? Vagy van aki nem tudna elképzelni lányt barátként? Miért?
Évek óta több lánybarátom is van, és nagyon jól megvagyunk, soha nem is volt, és soha nem is lesz több. Szívesen barátkozok/haverkodok lányokkal amúgy is, eddig valahogy a fiútársaim többsége nagyon kis komolytalan csapodár volt, de már így egyetemre kezdenek beérni :D
Pláne, ha hozzátesszük, hogy azt vallom, hogy az ember párja legyen a legjobb barátja is ebben, és hát nem vagyok homo. Sikerült is összehozni.
Ahogyan az előttem szólók is írták, a különösebb érzelmi kapcsolat nélküli havarság az korlátlanul mehet.
Komoly barátságra fiú és lány között leginkább fiatal korban (iskolában) tapasztaltam példákat. (Én a legtöbb esetben már akkor is láttam benne egy szerelmet is, valamelyik fél irányából, de ez inkább csak megérzés.)
Felnőtt korban (úgy 20 - 22 év felett) az ilyen barátkozás már nem nagyon megy. Annyira szétválik a nők és férfiak érdeklődése, hogy nincs elég közös nevező. Biztos vannak ellenpéldák, de azért alapszabályként azt vettem észre, hogy ha felnőtt nő "barátkozni" akar egy férfival, annak van valamilyen mögöttes célja (párkapcsolatot akar, segítséget az otthoni javításokban, pénzt kérne kölcsön stb.).
Arról ne is beszéljünk, hogy ha mondjuk egy nős hapsi "barátkozik" a nőkkel, az mit szokott jelenteni, gondolom, ezt magadtól is tudod.
Akkor most biztosan kész katasztrófa lesz egyes nagy gondolkodók számára, akik az emberi kapcsolatokról készítenek filozófiai elemzéseket amit leírok...
Nem vagyok b**i, gyerek se, nincs barátnőm, férfi vagyok, és a legjobb barátom NŐBŐL van. És egyikünk se akar/t "többet" a másiktól, sőt még csak nem is valami aljas indok áll a háttérben hogy kiakarjuk valamiféleképpen használni egymást. Elég régóta barátok vagyunk, és leszünk is. Úgy tekintünk egymásra mint a testvérekre, és nem akarunk "többet" egymástól. Jééé mik vannak...
Én nem.. Egy lánnyal nem nagyon barátkozok, csak akkor ha nem tetszik külsőre, de akkor se nagyon. Havernak, barátnak a srácokkal jövök ki mert én is az vagyok. A lányok meg kapcsolatra kellenek. Komolyra.
20/F
Persze így is akad olyan lány akivel akarva-akaratlanul is barátok leszünk, de ezek a bakik az elméletemben. :) De nem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!