Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hegyes a mellem? És ez baj?
Figyelt kérdés
így ülök kicsit megfogom polón kerezstül és érzem h nem kerek hanem hegyes2009. jún. 5. 13:42
11/16 anonim válasza:
Általában a hegyes mell akor szokott lenni mikor még nől.Én rakéta mellnek hivom.
12/16 anonim válasza:
Hát, nehéz lett volna kitalálnod azt amit, a 15:38-as írt, tényleg. Sok eszed van!
13/16 anonim válasza:
nem tom nekem amikor pl kiszállok a kádból normális-amikor fázom asszem- amúgy meg hegyes nekem is :S
14/16 anonim válasza:
Nekem is olyan és nem vágom h mitől
Vagy h mivel lehet kicsit átdolgozni h kerek legyen :S
És h őszinte legyek elég idegesitő
mert míg melltartó van rajtam addig jó de amint leveszem már nem érzem magam jól :S :/
15/16 anonim válasza:
Szia!
Hogy miért hegyes..? Vagy adottság, vagy pedig a mellfejlődési stádiumoknak -függetlenül a cicimérettől- az elején tartasz.
Szerintem nem gáz, sőt... Fotózd le, és tedd ki.
Hidd el, hogy nem bánod meg! :)
16/16 anonim válasza:
Szia!
Ex barátnõm 26éves és neki is hegyesek a mellei. Nekem nagyon tetszenek és szerintem izgató.
Nincs azzal semmi baj.
Minden lány cici formája más és más.
Neked amúgy feszes cicid van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!