Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiú tesz ezek között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú tesz ezek között különbséget? (tovább lent)

Figyelt kérdés

Ha kér valamit a lánytól, akkor van aközött különbség, hogy a lánynak kössz/köszi-t vagy köszönöm/köszönöm szépen-t mond? Ha pl úgy mondja, hogy köszönöm szépen XY(a lány neve), akkor jelent valamit a fiú számára a lány..? Nemcsak egy alkalommal mondta, hanem mikor mindig kér tőlem valamit, akkor mindig a köszönöm/köszönöm szépen (Nevem)-t mondja, nekem a köszi-t még sosem mondta..

Fiúk! Ti tesztek eközött különbséget?

Bocsi, ha hülyén fogalmaztam meg. Köszi előre is a választ!:)

2012. febr. 20. 15:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

Persze, hogy van különbség.

Én "köszi"-t akkor mondok, ha barát az illető és egy ideje már ismerem.

A "köszönöm" az kicsit nyomatékosabb. Kicsit tisztelet teljesebb.

Gondolom azért tetted fel ezt a kérdést, mert van egy srác aki "köszönöm"-mel fejezi ki magát feléd. Erre elég nehéz válaszolni, hogy jelenthet-e többet. Ez nagyon függ életkortól, stílustól, viselkedéstől...

Elképzelhető, hogy akar valamit tőled. De ennél többre van szükség, hogy fel is tűnjön :)

21F

2012. febr. 20. 16:14
 12/20 A kérdező kommentje:

igen, nekem is tetszik ez a fiú.

normális, aranyos. 15 évesek vagyunk mindketten. szünetben sokszor szokott bámulni, már a barátnőimnek is feltűnt. amikor a közelemben van, akkor lehet érezni rajta, hogy olyan, mintha félne, izgulna..

2012. febr. 20. 16:32
 13/20 A kérdező kommentje:
és köszönöm az eddigi válaszokat:)
2012. febr. 20. 16:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor biztos, hogy tetszel neki. Fiatal még, természetes, hogy félénk.

Kicsit közeledj felé te :)

21F

2012. febr. 20. 16:37
 15/20 A kérdező kommentje:

köszi a választ:)

próbálok hozzá közeledni, csak néha olyan érzésem van, hogy nem is tetszek neki, mert az osztályban egy másik lánynak is tetszik ez a fiú, és ő mindig nyomul erre a fiúra, a fiú meg néha "viszonozza" (itt arra gondolok, hogy a csaj odamegy a fiúhoz, és elkezdenek beszélgetni..) de őt sosem szokta szünetben nézni, meg mintha ez a lány nem is érdekelné a fiút..

2012. febr. 20. 16:48
 16/20 A kérdező kommentje:
most így visszaolvasva.. bocsi a sok szóismétlésért..:)
2012. febr. 20. 17:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Csak kiváncsiságból :) semmi rosszindulat. Ha gondod elég csak.megye ;) de jobb ha pontosan adod meg :)
2012. febr. 23. 19:14
 18/20 anonim ***** válasza:
..... nem lehet, hogy csak kedves a srác? Nem kell mindent "égi jel"-nek venni>.>
2012. febr. 23. 19:16
 19/20 mus musculus ***** válasza:
Most le lehet pontozni, de szerintem hülyeség ez az elmélet. Ugyan én lány vagyok, de mindig, minden körülmények között a rövid változatokat használom, egyszerűen mert azok a "szájonfekvőbbek" (:D), a gyorsabbak, nem kell annyit totojázni velük. Sőt, még szia helyett is "csak" egy csőt vagy hellót nyögök oda havernak, barátnak, kiszemeltnek, mindenkinek és nem tisztelem vagy szeretem őket kevésbé ettől. Hihetetlenül hangzik, ugye?
2012. febr. 23. 20:07
 20/20 A kérdező kommentje:
jász-nagykun-szolnok megye. miért?:)
2012. febr. 23. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!