Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi az egésznek a lényege?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi az egésznek a lényege? Hogyan a legjobb?

Figyelt kérdés

A csókról kérdezek! Amíg én csókolom a felső ajkait, addig ő az alsó ajkaimat szívogatja, vagy mi? :D Ha átdugom a nyelvem nem harapja meg? Ha nem dugom át, akkor már nem is csók?

Normális válaszokat várok, köszönöm!

2012. febr. 20. 14:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet leírni, érezni kell. :)
2012. febr. 20. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Igazából, tudom, hogy szinte mindenki ezt mondja, de jön magától:D

Az én első csókom előtt rengeteg ilyen kérdést olvasgattam gyakorikérdéseken, hogy mit hogyan kell, meg elsem tudtam képzelni.

Utána megtörtént. Előtte voltak próbálkozásaink, amik nem jöttek össze. SZilveszterkor náluk voltunk, é Ő kezdeményezte, és ment minden magától. :D AZóta is, ha vissza gondolok, nem tudom elmondani, hogy csinálom, de mikor az adott helyzetben vagyok, megy:D

Szerintem nincs legjobb, mindenki máshogy "szereti", de jön magától:D

Nekem az a legfontosabb, hogy mindkettőnk szeme csukva legyen, és onnantól minden megy simán.:)

2012. febr. 20. 14:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Privát üzenetekre nem válaszolok.
2012. febr. 20. 14:51
 4/8 A kérdező kommentje:

Kösz #3! :)

Pont ez az, miért kell becsukva lennie a szemnek közben? :D

2012. febr. 20. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:

a 3. válaszoló vagyok:D

Igazából ezt nehéz elmagyarázni:D

Okot én se tudok, meg barátom se, pedig megkérdezte, hogy miér jó, ha csukva van? Utána kipróbálta nyitott szemmel, de rájött, hogy csukva tényleg jobb.

Én csak a személyes véleményemet mondom: :D

Eleinte mindketten nyitott szemmel próbáltuk, na akkor össze se jött.:D Olyan frusztrálva éreztem magam, meg, hogy közbe nézzük egymást, és ezért nem tudtam "ellaazulni", és átélni az egészet. Nem a csókra tudtam figyelni, és ez megzavarta.:D

Valahogy sokkal jobban átlehet érezni, ha becsukod a szemed. Nincs erre szabály, de én igazából ezt tapasztaltam:)

2012. febr. 20. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Megint a 3. válaszoló vagyok.:D

Azt elfelejtettem leírni, hogy ha nem dugod át a nyelved, az is csók:) Ez a "sima". HA átdugod, akkor az a nyelves csók.:)

Szerintem nem harapja meg a nyelved:D

Nekem még nem volt részem nyelves csókba a barátomtól, de nem hiszem, hogy egymás nyelvét harapdálnátok, bár kinek mi tetszik.:D

2012. febr. 20. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:
A 3.már leírta előttem a lényeges dolgokat,annyival kiegészíteném,hogy a nyelves csóknál nem kell félned,hogy megharapja,ha jól csinálja,akkor azt is élvezni fogod(sajnos rossz tapasztalatom már volt ezzel kapcs. az egyik volt barátom nagyon nyálasan csókolt,ezért is ábrándultam ki belőle:S)
2012. febr. 20. 15:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, főleg aki többet is írt! :)))
2012. febr. 20. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!