Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emilya Valentine kérdése:
Ennyire kihalt az emo stílus? Pedig én csak Emo boy -al tudnék járni ::$$$
Figyelt kérdés
Ma már alig láthatunk emo boyokat az utcán miért wan ez :/ ??2012. febr. 19. 17:20
31/34 Csuklyás... válasza:
szia...
én ismerek 1 SZTEM emo fiut bár kuvára tagadja meg minden....és még vmi...
a sok moc$kos ci-gány aki itt ba$zogat bárkit az benyelheti a bréjem :D
mert...
1. senki nem kérdezte annak a véleményét aki nem is tud semmit a stílusról
2. fa$zért nem tudtok normális választ adni ha már rászánjátok a "drága" időtöket...
és aki vagdossa magát vagy azt vallja h kuvára felesleges létezni meglehet h nem emo...de nem poser (többnyire)
aki azt mondja h hülye az aki szerint a halál jobb az életnél....MONGYON 1 OKOT H MI ÉRTELME A KUVA ÉLETNEK BA$$ZAMEG
32/34 glock21 válasza:
Csuklyás ha ennyire meg akarsz dögleni miért nem nyírod ki magad a netezés helyet??????
33/34 anonim válasza:
vágd fel az ereidet az utcán és hátha csatlakozik hozzád egy másik emo is
34/34 anonim válasza:
Jézusom, szép vagy Magyarország..:DD ezeken az ostoba kommenteken szakadni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!