Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás. Életemben ez az egy fiú volt, akiben igazán meg tudtam bízni, de most benne nagyot csalódtam! Hogy tudnám ezt kiheverni?
Ő volt az, aki mindnet tudott, őt tartottam a világ legkedvesebb és legaggódóbb fiújának, de már egy hónapja mindent össze-vissza mond. Egyszer azt, hogy szakítanunk kéne, egyszer azt, hogy ez elő se mfordulhat. Egyszer azt, hogy volt másik csaja rajtam kívül, egyszer azt, hogy én ezt miért hiszem el és nem volt.
Nem tudom mit tegyek! És ez a viselkedése kb. csak 1 hónapja tart...azóta sokszor szakítottunk és összejöttünk....de tegnap nagyon durván viselkedett, ezért tuti, hogy ez volt az utolsó szakítás...
Mondta, hogy ne legyek féltékeny, mert ő mindig egy bizonyos másik lányról áradozott.
És ma reggel ő mondta, hogy szakít, mert az könnyebb lesz neki és nekem is...
És ezekután még csak azért is odaírta, hogy szeret (én is őt :S).
Nektek a leírtak alapján mi a véleményetek? Gondolom hülye bunkónak tartjátok a fiút...én is annak tartanám ,de az a baj, hogy tudom, hogy ő nem ilyen (vagyis az utóbbi 1 hónapban igen).
És tudom, hogy ő nem ilyen..vagyis az a baj, hogy nem tudom, hogy akkor milyen is valójában. Tippek?
KÖszönöm, 18/l
ilyeneket mondott neked és te még kibékültél vele?
bocsi de .... ez elvakultság
Nagyon kisfiú még ez a gyerek...Szerintem ne állj többet vele szóba.
Hidd el lesz más,aki igazán szeret téged,és megbecsül és normálisan viselkedik veled!
18/L
ez engem egy bizonyos Nagy Annára emlékeztet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!