Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a csajról?
Szerintem iszonyatosan szexi, kíváncsi vagyok más fiúk is így vélekednek-e róla. De lányok véleménye is jöhet.
http://www.youtube.com/watch?v=OjM64CEQFQ0
Talán a tetkói nem kellenének, de annyira azért nem rontják el az összképet:D
Szerintem abszolut nem rontjak el az osszkepet ;)
Nagyon szexi csaj.
L/15
Szerintem jók azok a tetkók is.
Helyes kis csaj, de szerintem semmi nagyon különleges.
Az alakjából sok nem is látszik, sztem alacsony is lehet, kis rövid lábai vannak, a cicije jól fel van push-up-olva, ami itt a klipben jól mutat, de gyakorlottabbak tudhatják, hogy a valóság, mire kézbeveszed ennek a fele is lehet, meg nem is így áll egy normális mell.
Ennyi sminkkel és szemfestékkel, megcsinált hajjal nagyon sok magyar lány is legalább ilyen szexi, vagy még sokkal csinosabb!! Sőt még kevesebb turbózással is!
Összhatásban jó a kis csaj, meg jó a szám is,
de ettől én még inkább maradok itthon, éljenek a szép magyar lányok!
Zed
Hát szerintem semmi különös.. a "zene" sem egy nagy szám. Minden második zene ma ugyanilyen semmilyen. A csaj tehetségileg és külsőségileg sem tűnik ki az átlag tömegből. Smink nélkül meg pláne.
Szóval nem egy nagy durranás.
22L
Szerintem a feje nagyon csúnya. Kísértetiesen emlékeztet Béjjáá ásszóónyra.
De amúgy szerintem is jól néz ki.
A számot külön köszönöm, nagyon tetszik, végre lesz mit hallgatnom (:
Ez egy csunya ciganylany szepre kisminkelve.
Elso gondolatom nekem is a gyozikenek a csunya felesege ugrott be rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!