Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a csajról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a csajról?

Figyelt kérdés

Szerintem iszonyatosan szexi, kíváncsi vagyok más fiúk is így vélekednek-e róla. De lányok véleménye is jöhet.

http://www.youtube.com/watch?v=OjM64CEQFQ0

Talán a tetkói nem kellenének, de annyira azért nem rontják el az összképet:D

2009. jún. 5. 00:51
 1/9 anonim válasza:
79%

Szerintem abszolut nem rontjak el az osszkepet ;)

Nagyon szexi csaj.

L/15

2009. jún. 5. 01:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jók azok a tetkók is.

Helyes kis csaj, de szerintem semmi nagyon különleges.

Az alakjából sok nem is látszik, sztem alacsony is lehet, kis rövid lábai vannak, a cicije jól fel van push-up-olva, ami itt a klipben jól mutat, de gyakorlottabbak tudhatják, hogy a valóság, mire kézbeveszed ennek a fele is lehet, meg nem is így áll egy normális mell.

Ennyi sminkkel és szemfestékkel, megcsinált hajjal nagyon sok magyar lány is legalább ilyen szexi, vagy még sokkal csinosabb!! Sőt még kevesebb turbózással is!

Összhatásban jó a kis csaj, meg jó a szám is,

de ettől én még inkább maradok itthon, éljenek a szép magyar lányok!

Zed

2009. jún. 5. 02:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát szerintem semmi különös.. a "zene" sem egy nagy szám. Minden második zene ma ugyanilyen semmilyen. A csaj tehetségileg és külsőségileg sem tűnik ki az átlag tömegből. Smink nélkül meg pláne.

Szóval nem egy nagy durranás.

22L

2009. jún. 5. 05:18
 4/9 anonim ***** válasza:
A haja tetszik.Amugy nem extrém.
2009. jún. 5. 08:27
 5/9 anonim ***** válasza:
megnézném smink és turbózás nélkül, ahogyan már egy előttem szóló is mondta. anélkül lehet, hogy sokkal közönségesebb lenne, egyébként nekem az arcában nem tetszik valami. de valóban manapság nagyon nagyon sok hasonló lány van. szőkére festett haj, erősen kimázolt szemek és arc... szerintem ennek a lánynak amúgy nem is ez az öltözék a stílusa. úgyhogy.
2009. jún. 5. 09:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de szerintem is nagyon jól néz ki! Irigylem :)
2009. jún. 5. 10:02
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem nem jon be. kozonseges. idetlenul csak ugrabugral egy helyben meg hintazik elore hatra. tul sok a smink es a push up. semmi extra. xtem kozonseges.
2009. jún. 5. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a feje nagyon csúnya. Kísértetiesen emlékeztet Béjjáá ásszóónyra.

De amúgy szerintem is jól néz ki.

A számot külön köszönöm, nagyon tetszik, végre lesz mit hallgatnom (:

2009. jún. 5. 23:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez egy csunya ciganylany szepre kisminkelve.

Elso gondolatom nekem is a gyozikenek a csunya felesege ugrott be rola.

2009. jún. 7. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!