Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek emiatt összejönni senkivel! Velem van a baj?
sziasztok. a tini fiúk 15-18 évesek, konkrétan 70% ha összejön egy csajjal minél hamarabb a szexre is sort akar keríteni, mert hogy az is a "szerelem része". És tudom, hogy előbb utóbb megakarják tenni. De én még korainak érzem, sőt még 17 évesen is az lenne nekem szerintem. Normális ez? Velem van a baj? Túl régimódi vagyok? (nem volt barátom)
15L
A válaszom IGEN!
Veled van a baj, mert ettől még összejöhetnél valakivel. Ha nem is bárkivel. 17 vagyok, és túlélném, ha a 15 éves barátnőm nem feküdne még le velem egy darabig.
Mondjuk, azért 1-2 év múlva lehet ciki lenne... de addig le merem fogadni, hogy a te véleményed is változni fog :P
Szerintem ilyenkor még te gondolod jól, emiatt ne érezd már magad hátrányban!
17/f
Tavaly, 15 évesen jártam egy 18 éves sráccal, és hamar szakítottunk, mert csak le akart fektetni, és én meg mondtam, hogy minimum 17 éves koromig várni akarok vele. Ez van. Szerintem teljesen normális, ha egy lány 15/16 évesen még szűz akar maradni. :)
16/L
15 évesen még nem kell járnod senkivel.
Ismerkedj nyugodtan fiúkkal - akad köztük olyan is, aki türelmes. A többivel pedig csak tarts fenn jó viszonyt, de ne járj.
22:51: Már ne is haragudj, de az, hogy le akart fektetni szerintem elég erős kifejezés.
Ha a barátnőm azt mondaná, hogy még két évig no sex én is lelépnék basszus. Mondjuk már idősebb vagyok, de az korábban sem lett volna másképp.
Tény, hogy 15 évesen elég fiatalok az emberek a szexualitáshoz. De akkor nem is kéne kapcsolatba fogni... Mert a fiúk nem fognak éveket várni... Ne egyrtek azzal, hogy "ha szeret... bla bla". Ezt a fiú is mondhatná.
A kapcsolat alap része a szexualitás. Ha ere nem vagytok készek, akkor minek a kapcsolat? Vagy legalább petting legyen...
Mondjuk isten ments, hogy 15 éveseket bátorítsak...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!