Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha egy lány ilyen felfogású?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha egy lány ilyen felfogású?

Figyelt kérdés

Főleg 17-18 évesektők kérdem és pasiktól:) Szóval ha a barátnőtők nem lenne az a bulizós típus akk az titeket zavarna? És nélküle mennyi időközönként mennétek el bulizni? Mert én nem vagyok ez a bulizós és így nagyon nehéz párt találni.

17/L

2009. jún. 4. 21:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
szia, csaj vagyok, én se vagyok 1 nagy bulizós fajta csak nagyon ritkán,inkább kocsmázunk, sztem nem ez fogja a pasidat zavarni 20/l
2009. jún. 4. 21:43
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

szia!

én 20 éves vagyok életemben 1 x voltam diszkóba kiprobálás szinten.azóta soha többé.ez nem igaz hogy igy nehéz párt találni, hála rengeteg oylan ember van aki nem részesíti előnyben a rugjunk be és casjozzunk világot!De az én mostani párom mondhatni minden napos vendége volt a szorakozó helyeknek,de lemondott róla az én kedvemért!Csak kellett egy oylan programot keresnem h neki is emgfeleljen, egy kertiparti a haverokkal, összejövetel valahol!

2009. jún. 4. 21:44
 3/14 anonim válasza:
100%

Az én barátnőm(16) nem nagyon bulizós fajta, de ebbe az is bele játszik, hogy nem nagyon engedik el.

Ha olyan kedvem van akkor elmegyek nélküle, de én sem szoktam túl sokszor bulizni járni. Vagyis engem nem zavar, hogy nem bulizós fajta, legalább több időt tölthetünk kettesben :)

F/18

2009. jún. 4. 21:45
 4/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

a 2. kommentelőtől kérdem h hol te hol ismerkedsz vagy hol ismerkedhetnék ha a baráti köröm csak ilyenekből áll?:S

2009. jún. 4. 21:48
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok és soha nem járok szórakozóhelyekre. Úgyhogy nálam ez jó pont. És ez nem azt jelenti, hogy valaki unalmas vagy antiszociális. Máshol is lehet összejönni és jól érezni magad barátokkal.
2009. jún. 4. 22:02
 6/14 A kérdező kommentje:

örülök h vannak ilyen fiúk még csak sajna a baráti kör és annak a köre is csak ienekből áll:S

légyszi segítsetek h hol tudnék ismerkedni

2009. jún. 4. 22:13
 7/14 anonim válasza:
100%

Szia, nos azzal kezdeném, mint itt egypáran, hogy én sem vagyok bulizós típus, annyira nem, hogy még az életemben nem voltam komolyabb buliban, kocsmában sem. (Mások is vannak így.) Ettől függetlenül vannak ilyen barátaim (akik rendszeresen járnak, és részegek), hívnak is, de nem megyek. Nem tudom miért nincs kedvem, de a szüleim engednék.

Én kifejezetten örülnék egy nem-bulizós "társnak". Szerintem csak attól nehéz párt találni, hogy aki nem megy sokat buliba, az inkább (talán) visszahúzódóbb, és nem kezdeményez.

16/F

2009. jún. 4. 22:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Miért lenne nehéz? vak vagy? Emberek mindenhol vannak.
2009. jún. 4. 23:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

én sem vagyok az a bulizós fajta.. amikor bulizunk nagyon jól érzem magam persze, de többnyire a barátaimmal vagyok, és csajozni nem a buliban szoktam. ígyis mindíg van mellettem egy helyes lány. :) (aki ha megszólal sincs semmi baj..) mert ugye buliban kicsit nehéz beszélgetni...

szal ne aggódj, simán fogsz találnimagadnak párt. :)

19/F

2009. jún. 4. 23:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Én nem a buli hangulata, hanem a társaság miatt nem járok a barátommal bulizni. Elég érdekes baráti társasága van, néhányszor elmentem velük, de annyi bőven elég is volt. Csak hogy szemléletesebbé tegyem, egy éve vagyunk együtt, és a haverjai közül a legtöbben a mai napig nem tudják a nevemet, és úgy utalnak rám, hogy "a nőd". Amúgy nélkülem elmegy velük szórakozni, de nem gáz, addig én is elfoglalom magam (akár otthon, akár én is kimozdulok vhová a barátaimmal). Szóval, szerintem nemgáz, ha nem vagy az a nagy partyarc.
2009. jún. 5. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!