Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mindig a tanulással foglalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindig a tanulással foglalkozok soha nem lesz barátom? 17/L

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 16:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Lehet nem lesz barátod, de jövőd, az lesz:D Ne aggódj, majd lesz barátod a fősulin, ott úgyis értelmesebbek a srácok.
2012. febr. 18. 16:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát ez hülyeség. Én rengeteget tanultam mindig, mai szóval strébernek lehetne nevezni, egyetemen is ezt csináltam csak még dolgoztam is mellette, mindenhol jó eredményeim voltak, és volt párom gimiben is, egyetemen is.

Nem ezen múlik. Meg kell találni az egyensúlyt, nyilván ha csak otthon ülsz, nem fogsz találkozni senkivel, de az sem valószínű, hogy valaki azért nem akar majd járni veled, mert sokat tanulsz.

2012. febr. 18. 16:44
 13/19 anonim ***** válasza:
De lesz, mert az írástudatlan nőkre csak a baszni vágyok szoktak menni. Szóval csigavér, ne légy buta. :)
2012. febr. 18. 16:46
 14/19 anonim ***** válasza:
dehogy nem lesz. csak nem akkor meg olyan mint a korod beli ribiknek...
2012. febr. 18. 16:48
 15/19 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell azért olyan hűdesokat tanulni, hogy egyetemre mehess... A lényeg nem a tanulás, hanem az intelligencia és a józan ész. Ha annyit kell tanulnod, hogy nem marad időd másra, akkor nem vagy olyan okos. És ezt eme megnyilvánulásaiddal is bizonyítod...
2012. febr. 18. 16:52
 16/19 anonim ***** válasza:

Én szeretem az okos nőket, de Te kicsit sem tűnsz annak.

Inkább tűnsz egy tudatlan szorgalmas könyvmolynak, mint egy jövőjét céltudatosan építő nőnek.

2012. febr. 18. 17:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Ne akard a tanulásra fogni a helyzeted. Ezek szerint akiknek van barátjuk/barátnőjük, azok nem tanulnak/tka, akiknek meg nincs, azok meg tanulnak, hogy aztán főiskolára/egyetemre menjenek?

Elárulom neked, ha szerencsétlen vagy, egyetemen/főiskolán se lesz, ha meg minimum átlagos vagy, akkor nem probléma középiskola alatt sem összeszedni egyet. Főleg lányként, úgy még egyszerűbb.

Gondolom nem hazaérkezéstől lefekvésig tanulsz állandóan. Lenne neked is időd barátra, te is tudod.

Azt mondom, fiúként tényleg nehezebb barátnőt szerezni, mert tudni kell kezdeményezni, jó első benyomást kelteni, fenntartani az érdeklődést.

Na de lányként nem kell csinálni semmit, jelentkezők még úgy is vannak, csak választani kell közülük. Ha meg nincsenek jelentkezők, az az egyén valami elképesztő ronda lehet.

2012. febr. 18. 17:43
 18/19 mus musculus ***** válasza:
Nem, nem tapasztalat, csak logika. Ha valóban egész nap az köt le, ki sem mozdulsz a lakásból, hogy találna rád bárki is?
2012. febr. 18. 17:47
 19/19 anonim ***** válasza:
látszik h sokat tanulsz... kösz hogy lepontoztok miközben tényleg nem ikes ige a tanulni
2012. febr. 20. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!