Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindig a tanulással foglalkozok soha nem lesz barátom? 17/L
Hát ez hülyeség. Én rengeteget tanultam mindig, mai szóval strébernek lehetne nevezni, egyetemen is ezt csináltam csak még dolgoztam is mellette, mindenhol jó eredményeim voltak, és volt párom gimiben is, egyetemen is.
Nem ezen múlik. Meg kell találni az egyensúlyt, nyilván ha csak otthon ülsz, nem fogsz találkozni senkivel, de az sem valószínű, hogy valaki azért nem akar majd járni veled, mert sokat tanulsz.
Én szeretem az okos nőket, de Te kicsit sem tűnsz annak.
Inkább tűnsz egy tudatlan szorgalmas könyvmolynak, mint egy jövőjét céltudatosan építő nőnek.
Ne akard a tanulásra fogni a helyzeted. Ezek szerint akiknek van barátjuk/barátnőjük, azok nem tanulnak/tka, akiknek meg nincs, azok meg tanulnak, hogy aztán főiskolára/egyetemre menjenek?
Elárulom neked, ha szerencsétlen vagy, egyetemen/főiskolán se lesz, ha meg minimum átlagos vagy, akkor nem probléma középiskola alatt sem összeszedni egyet. Főleg lányként, úgy még egyszerűbb.
Gondolom nem hazaérkezéstől lefekvésig tanulsz állandóan. Lenne neked is időd barátra, te is tudod.
Azt mondom, fiúként tényleg nehezebb barátnőt szerezni, mert tudni kell kezdeményezni, jó első benyomást kelteni, fenntartani az érdeklődést.
Na de lányként nem kell csinálni semmit, jelentkezők még úgy is vannak, csak választani kell közülük. Ha meg nincsenek jelentkezők, az az egyén valami elképesztő ronda lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!