Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Smároltatok már vadidegennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smároltatok már vadidegennek diskóban?

Figyelt kérdés

Én igen, nem egyszer, csak az a gond, hogy inkább 20-25 éves részeg csajokkal lehet, korombeliek nem hagyják, mi lehet ennek az oka? TE hagynád?

17/f

2012. febr. 17. 20:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, vannak olyanok is... De ha észrevetted, itt 20-25 évesek válaszoltak most. A korosztályodban szerintem több lányt találsz.

Kérdés, hogy neked tényleg erre van igényed...? Egyéjszakásra?

(Na jó, nem játszom pszichomókusosdit. :P)

2012. febr. 17. 20:42
 12/21 anonim ***** válasza:

Lehet róla álmodozni, egyszer talán össze is fog jönni.

Kedves 8. válaszoló! Erről lehetne vitatkozni, de én nem csajnak neveznék egy 20 éves nőt. 25 éveset meg pláne. Neked az a véleményed, nekem ez. Emberek vagyunk más véleménnyel, ezt el kell fogadni.

2012. febr. 17. 20:44
 13/21 anonim ***** válasza:
OFF: Kétszer is beletettem a mondandómba a "szerintem" varázsszót. Akkor ki is az, aki nem fogadja el a másik véleményét? :) Persze no offense, én abszolút elfogadom a tied. :)
2012. febr. 17. 20:46
 14/21 A kérdező kommentje:

"pszichomókusosdit" :)))))

Én is szoktam csinálni, de nem tudtam, hogy ez a "hivatalos" megnevezése :P :)))

2012. febr. 17. 20:51
 15/21 anonim ***** válasza:

Hidd el apukám, találsz te elég ribancot, aki majd szétteszi neked az ótvaros csülkeit...

Ha erre van igényed.

2012. febr. 17. 21:08
 16/21 anonim ***** válasza:
Ja egyszer, kb 5 perce ismertema csajt.
2012. febr. 17. 21:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Előfordult már párszor :D
2012. febr. 17. 21:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát ez fura. Felénk inkább a 17 évesek hagyják magukat... Amúgy én "vadidegennel" nem. Max ott ismerem meg de beszélgetünk 3-4 órát. Aztán ha tetszik akkor esetleg csók de semmi több. Kétszer fordult elő de leszoktam róla mert semmi értelme úgysem lesz belőle semmi és ezzel csak magam alacsonyítanám le.
2012. febr. 17. 22:22
 19/21 anonim ***** válasza:
inkább mellőzöm, kitudja milyen néger f@szt szopott előtte:D, inkább énis elviszem egy sikátorba vagy házba, azt ott megrudalom, vagy szopatom;)
2012. febr. 17. 22:26
 20/21 anonim ***** válasza:

Én már csókolóztam 1x vadidegennel, utána pedig egy haverommal. Nekem bejött.

20L

2013. nov. 18. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!