Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok túl visszahúzódó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túl visszahúzódó, vagy az osztálytrsaim viselkednek qrvásan? 14L

Figyelt kérdés

8.vagyok és az osztályban a fiúk eléggé "beindultak" tehát egy pl: az egyik megfogott megfogta a lányt, odanyomta a falhoz, és ugytett, minta b*****nak, és a lány meg röhögött, meg hagyta. Vagy az egyik lány összetett 2 széket, a harmadikon egy fiú üllt(elméletileg csak jó barátok)s lefekdt az ölébe. Majd jött a másik fiú. az meg ráfeküdt a lányra, s úgytett, mintha megakarná csókolni. Vagy, nemrég ketten ültek egyik fiú ölébe önszántukból. Majd az egyik fiú, megkrdezte a lánytól, hogy kiszívhatja-e a nyakát, és megengedte. Pedig ennek a lánynak van barátja. Egyszer beszélgettem velük, és aztmondták, hogy én túl 'jókislány' vagyok. Kérdem, hogy ezt hogy gondolják? Azt válaszolták, hogy úgy látszik rajtam, aztn kérdezték, hogy csókoloztam-e már. Mondtam, hogy nem, erre: Na látod ezért.

Én ugygondolom 14 évesen nem ciki, hogy még nem csókoloztam. Ők miért viselkednek így? Én ilyeneket csak a barátomnak engednék meg. Szerencsére velem ilyeneket nem csinál egyik sem, mert mikor megpróbálták elnyomtam magamtól, vagy mondtam, hogy hagyjon békén.

Én vagyok túl komoly, vagy ők túlzásba viszik?

Nemsokára leszek 15.

2012. febr. 17. 09:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

te csinálod jól.

megmondom neked, hogy az idősebbek legnagyobb része szerint az a ciki amit az osztálytársaid és az ilyen korú lányok többsége művelnek manapság (:

18.f

2012. febr. 17. 10:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
el sem kell olvasnom a leírást... tudom milyenek a mai 14esek.. te csinálod jól. Nálunk anno a gyp-sek között volt menő azt csinálni amit a mostani tinik csinálnak....
2012. febr. 17. 10:11
 3/15 A kérdező kommentje:
Én nagyon csodálkozok rajtuk. Mondjuk ez igy most 7-8 ba jött elő. Pedig én ugy vettem észre, hogy mindegyik fiúnak bejönnek, és a csendeseket észre sem veszik. Bár lehet gimibe más lesz.
2012. febr. 17. 10:23
 4/15 anonim ***** válasza:
Gimiben nem lesz másXD Sőt a tettek mezejére lépnek! Ők téged kérdeznek és okoskodnak? Nevetni tudok rajtukXD Ha én kérdezek tőlük akkor nem fognak okosnak se látszani. A jó kislány nem látszik, mert a jó nem külső. Mert nekik van pasijuk akkor okosabbak??? Bocsánat, inkább kis fiúk. Ettől vagányok? Mindjárt hátra esek a székbőlXD
2012. febr. 17. 10:33
 5/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Azt, hogy a gimiben más lesz, nem a lányok viselkedésére értettem, hanem a fiúk felfogsára, hogy hátha más lesz, mint most!:)
2012. febr. 17. 10:42
 6/15 anonim ***** válasza:
max ha olyan gimibe mész ahova kulturált fiúk járnak.. gimi és gimi között is van különbség.. de amugy ezt egy darabig nem növik ki a fiúk (hormonok) csak tudják majd visszafogni magukat. (már ha tapad rájuk némi kultura és illem)
2012. febr. 17. 10:48
 7/15 anonim ***** válasza:
Hát én a gimi szó alatt mindenkit értettem:) Az utána lévő a te környezetedről szól, a te osztálytársaidról. Az meg nem függ össze a gimivel. Tehát ott nem tette fiú lány különbséget. Azt hittem érteni fogod amit írok.
2012. febr. 17. 10:53
 8/15 anonim ***** válasza:
nem tettem*
2012. febr. 17. 10:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus 14 évesek... csak a buli, pia, cigi, szex..aztán 1 év múlva meg azon paráznak h kié a gyerek.

Te csinálod jól, attól h vki az előzőeket csinálja, attól nem lesz "menő". Nem is kell annak lenni... Meg miért is csinálnád, ha egyszer így érzed jól magad? Az a lényeg h mindig magadra hallgass, ne másokra. 14 évesen ez a helyes, h most fog elcsattanni majd az első csók, első szerelem. De nem az h minden 7végén más pasi szerszámát fogdozod.

Sajnos ilyen ez a mai világ.

2012. febr. 17. 10:58
 10/15 anonim ***** válasza:

A média teszi ezt.

"jó lemezlovas nem csak szórakoztat, hanem NEVEL IS!"

Hallottam a rádió 1 disco' shit műsorban olyan szexuális beszélgetéseket ami ilyen hülyeségre buzdít. Hát ne neveljen senkit se!!! Főleg ne olyan aki viseli a 666 számát.

2012. febr. 17. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!