Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekek! Nyaláskor-szopáskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekek! Nyaláskor-szopáskor nemzavar titeket a szőr?

Figyelt kérdés
Ugye mert mi van ha beleakad a fogadba vagy mi a tök! :D
2012. febr. 16. 22:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
Ha csak szőrös puncik lennének a világon, akkor én nem nyalnék, ez ilyen egyszerű egy dolog. :)
2012. febr. 16. 23:27
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Az ókori Egyiptomban valami mézes cukros szirupot használtak szőrtelenítésre. Tehát már akkor is szőrtelenítettek!
2012. febr. 17. 06:37
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Jajj kérdező hány éves gyerek vagy őszintén?Volt már valaha egyáltalán nőd?(mert tuti hogy kisfiú vagy)..

Jót röhögtem ezen hogy az 1800as években a franciák találták fel.Mások SOHA nem is csinálták addig :)))

Bár érthető,mert a franciák imádják a penészes meg romlott büdös sajtokat is,már pedig egy p.ncinak sem lehetett jobb szaga abban az időben :D

2012. febr. 17. 09:47
 14/18 A kérdező kommentje:

"Ha csak szőrös puncik lennének a világon, akkor én nem nyalnék, ez ilyen egyszerű egy dolog. :)" Te hülye vagy, a legjobb dolog a világon.

Az egyel utána lévőnek meg: 12 éves vagyok és a kutyámmal csináltam már, de a hörcsögöm is elég szőrös.

2012. febr. 17. 09:58
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

:)))) na oké..megnevettettél,megbocsátom a kérdésed :)

Próbáld ki még orrszarvúval,az is jó lehet!Az állatkerti gondozók rendszeresen rendeznek orrszarvú nyaló esteket :D

2012. febr. 17. 10:03
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Ha jól nyal ki akk nem érdekel a fanszőröm
2012. márc. 6. 21:35
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
szerintem tök jó h szőrös mutatsz képet?
2012. aug. 21. 11:42
 18/18 anonim ***** válasza:
54%
Hülye :D Borotváld lee :D
2013. febr. 8. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!