Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekek! Nyaláskor-szopáskor nemzavar titeket a szőr?
Jajj kérdező hány éves gyerek vagy őszintén?Volt már valaha egyáltalán nőd?(mert tuti hogy kisfiú vagy)..
Jót röhögtem ezen hogy az 1800as években a franciák találták fel.Mások SOHA nem is csinálták addig :)))
Bár érthető,mert a franciák imádják a penészes meg romlott büdös sajtokat is,már pedig egy p.ncinak sem lehetett jobb szaga abban az időben :D
"Ha csak szőrös puncik lennének a világon, akkor én nem nyalnék, ez ilyen egyszerű egy dolog. :)" Te hülye vagy, a legjobb dolog a világon.
Az egyel utána lévőnek meg: 12 éves vagyok és a kutyámmal csináltam már, de a hörcsögöm is elég szőrös.
:)))) na oké..megnevettettél,megbocsátom a kérdésed :)
Próbáld ki még orrszarvúval,az is jó lehet!Az állatkerti gondozók rendszeresen rendeznek orrszarvú nyaló esteket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!