Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Impotencia zavar?! Mit tegyek? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Impotencia zavar?! Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mit tegyek?

Már 3. alkalommal fordul elő hogy mikor a "csajommal" elkezdenénk a szeretkezés az előjátéknál még van impotenciám de mikor be akarom helyezni már nincs.:S Pedig én nagyon szeretném. Már egy kicsit kínos. Viszont ön kielégítésnél tökéletes minden. Nem tudjátok hogy mitől van ez? vagy használjak valami viagrát? lehet ezen segíteni? 16(Fiú)

2012. febr. 16. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:

SENKI NE VÁLASZOLJON MIELŐTT VÁLASZOLNA AZ ÉN KÉRDÉSEMRE, AMI A KÖVETKEZŐ:

Mi az impotencia, kérdező?

2012. febr. 16. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem annyi a bajod, hogy ideges vagy. hagyd a b@szást későbbre. bezzeg ha a verésről van szó, akkor áll mi? még nem állsz készen rá. viagrát meg úgyis csak orvos írhat fel...
2012. febr. 16. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:
bocs, elcsesztem...nem volt szándékos...
2012. febr. 16. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak egy kis megjegyzés: impotens valaki, ha nem áll fel. Neked potenciád nincs, tehát impotens vagy.

Amúgy csak zavarban vagy amiatt, hogy nem tudod mennyire leszel kielégítő a csajnak. Emiatt lelankad és csak arra tudsz gondolni, hogy csak legyen jó..legyen jó

2012. febr. 16. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
39%

Drága kérdező!

Először is egy fogalmi tévedést szeretnék tisztázni veled. Az impotencia az amikor nem áll fel. Az írásod alapján te épp az ellenkezőjére gondoltál. A problémád oka valószínűleg az lehet, hogy annyira akarod a dolgot, hogy azért nem megy, és ezért már ideges is vagy előtte. Ha már egyszer felállt akkor nincs nagy baj. Próbálj meg megnyugodni, és határozd el, hogy mostmár sikerülni fog. Esetleg segíthet, hogy nem próbálkoztok olyan görcsösen, hanem pettingeltek. Az talán kicsit megnyugtat és elhiszed, hogy nincs komoly problémád.

2012. febr. 16. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!