Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha egy lány elöl összekulcsolja a kezeit, egyik lábán pörög vagy, mi és mosolyog?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 21:51
2/9 anonim válasza:
Egyik lábán pörög?? :)))) sztem breaktáncos vagy sárgalapos.vagy mi(0egfogalmazás fail)
3/9 anonim válasza:
azt, hogy ő tud olyat is.❖
azt meg bírod h leülsz egy székre és a jobb lábaddal jobbra körzöl, közben a balmutató ujjaddal meg balra.‽
5/9 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre hogy egy ideje mindig velem szemez,rácsapkod a seggemre mosolyog kacsint és mindenféle sikamlós dolgokról beszél a báratnőjeivel mikor a közelben vagyok.lehet hogy bejövök neki???
2012. febr. 15. 22:02
7/9 anonim válasza:
Ja az más ....akkor csak simán perverz.amúgy honnan tudod hogy csak akkor beszél sikamlós témáról ha ott vagy??ha meg továbbra is balettáncosnak érzi magát mond neki hogy itt a röpke alkalom,pörökhetsz a far*amon.
9/9 anonim válasza:
én tudom népitáncot jár zavarában ha meglát téged,szerintem beléd esett teljesen
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!