Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban, aki (nem biztos) szerelmes belém, de én nem szeretem őt. Mit tegyek, hogy kiszeressen belőlem? Persze nem akarom leégetni magam, se megbántani őt. Ötletek?
2012. febr. 15. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
sz@ard le
2012. febr. 15. 19:25
 2/5 Macskajós ***** válasza:
Egyetértek az előző illetővel. Ha nem álltok közel egymáshoz csak felületes érzelmei vannak valószínűleg, nem fog belehalni.
2012. febr. 15. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Velem ugyan ez van! Le kell szarni és még azt szoktam, hogy amit kapok tőle azt kib@szod a kukába:-)

Remélem segítettem.!!

2012. febr. 15. 19:32
 4/5 Frodo ***** válasza:

Feküdj le a csajjal majd mond azt, hogy a világot kell megmentened és többet nem találkozol vele.

Üdv: Barney Stinson

2012. febr. 15. 19:33
 5/5 Macskajós ***** válasza:

Ez neked nem bántás? XD

Amúgy azért zavar, hogy szeret, mert nyomul rád? Ezt azért kérdezem, mert korombeli lányok között általános jelenség, hogy kiszúrnak egy pasit maguknak, akit elnézegetnek maguknak egy negyed évig, de csak csodálják és semmi sem lesz belőle. Az ilyen titeket nem idegesít? Mármint az, hogy figyelnek.

2012. febr. 15. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!