Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire undorító ha valakinek szilikonos melle van?
Nekem nincs bajom a kicsi mellekkel, a lényeg hogy legyen szép formás.
Szilikonos mellekről is hasonlóképpen vélekedek, meddig nem túl torz a nő karakteréhez addig nem zavar.
mivel az önbizalmam 0nál is kevesebb, így eltudom fogadni a legrosszabb kommenteket is,
szóval köszönöm az összes hozzászólást jót-rosszat egyaránt:)
Nem írtál semmi konkrétat, hogy miért kellett mellet csinálni neked.
Az meg hogy 18 éves korodig nem kellettél senkinek, az nem a melled miatt volt az is biztos!
direkt nem fejtettem ki, hogy mi bajom volt és továbbra se szeretném. Mehettem volna ismerkedni, de nem mertem, mert önbizalom hiányos voltam és még most se vagyok igazán. A műtét előtt attól féltem, hogy ha kiderül, hogy nem vagyok tökéletes a ruha alatt, akkor elhagy. Most attól tartok, hogy azért hagyna el valaki, mert megműtöttek. Na meg régebben én voltam a suli apácája, mert nem mertem olyan ruhákat felvenni, amin látszódna, hogy valami nincs rendben, mert akkor megint kigúnyoltak volna. Így még nyáron is pulóvert hordtam.
Ezt senki se tudja igazán megérteni az, aki sosem élte ezt át.
A műtétet azért csináltam végig, mert így már legalább tudok normális ruhákat felvenni és nem azt nézik, hogy mi a baja ennek? Egyébként azt nem mondtam, de vannak fiúk, akiknek bejövök és azt tudom magamról, hogy nem vagyok csúnya! de egyszerűen nem tudok továbblépni, mert ahogy írtam, félek, hogy elhagy, nem akarok több csalódást az életembe.
17-es, te is hatalmas nagy tévedésben vagy magaddal, meg a világgal...
A nőiesség egyáltalán nem a mellek méretéből (de még csak nem is más külsőségből fakad).
Ha te nem érzed magad nőiesnek, az egyáltalán nem a melleidtől van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!