Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretett hiányos vagyok?
Figyelt kérdés
ha néha jól esne 1 ölelés 1 lánytól vagy hozzám bújna és szorosan át ölelne és jól esne szeretni 1 lányt aki viszonozná a szeretetet
17/f
2012. febr. 14. 21:21
1/9 anonim válasza:
ez nem az szerintem...mikor nem volt barátnőm, én is erre vágytam.
2/9 anonim válasza:
akkor én is hiányos vagyok..:D
16/L
3/9 realrocknrolla válasza:
ártani biztos nem ártana :D
4/9 anonim válasza:
Kedves kérdezö!Itt egy 15 éves lány legyetek egy már és mér meg is van oldva a probléma.:-)
7/9 anonim válasza:
Először legszíveseben azt írtam volna, hogy egy buzeráncs vagy,nem szeretet hiányos,de aztán inkább el mondom, szerintem mi a külömbség a szeretet és a nőhiány közt.HA szeretetre vágysz, azt a szüleid is meg adhatják, és a barátaid, ha nő kell, akivel dugni is akarsz,az a nőhiány.Neked szerintem nőhiányod van,ez essetben keress magadnak egyet,és ölelgetssed, dugjad, ami jól esik.Ez esetben egy qrva is jó lesz neked, akit egy szórakozóhely mellékhelyiségében szedsz fel.
9/9 anonim válasza:
Nem, férfiak is lehetnek érzelmesek. Bvzi nem egyenlő érzelmes. Bvzi egyenlő saját neméhez vonzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!