Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen a érzés a férfinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a érzés a férfinak, amikor leszopják? Mekkora külömbség van a vagina és a mélytorok között?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy milyen érzés.. mennyire intenzív, mivan ott lent.. és lent mivan :P :)

2012. febr. 14. 17:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen zseniális dolog!!! Mit érzek? Fokozódó bizsergést,amit még fokozódóbbá tesz,ha minél mélyebben benne van... Ezt még plusz felpörgeti az,amit a hölgy csinál a nyelvével! Nekem a makkom az,ami eléggé érzékeny,finoman kell bánni vele! Nem igazán lehet azt az érzést leírni, amikor azt érzem,hogy "döfködöm a szűkebb pontokat"! Így hirtelen csak ezt tudom elmondani,de ez így is van! (Legközelebb ne felejtsd kiírni,hogy nő vagy...!)
2012. febr. 16. 20:37
 12/18 anonim ***** válasza:
15%

Nos, egy szűk punci és egy mély torok közötti különbség:

Miközben duglak mint a lopott biciklit, egy csomó hülyeséget tudsz beszélni. Ha tövig az arcodban van egy bré, az ugyanolyan érzés, csak CSÖND VAN KÖZBEN. Az érzés egyforma, illetve szakmai felkészültségtől függően változhat

Ja, ha közben egy másik lány szopogatja a golyóimat az fokozhatja az érzést...

2012. febr. 17. 22:48
 13/18 anonim válasza:
100%
Nagyon jó érzés olyan a makkon játszadozni szívni ,hogy az idegeket ingerled simogatod.Isteni jó Aki jól csinálja tanulni kell!gyakorolni
2012. febr. 23. 12:06
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon intenzív, ha még engedi, hogy kicsit tolhassam a száját, az a legjobb. Olyan érzés, mint ha az autódban tövig nyomhatnád a gázt, lelassul a külvilág, csak előre nézek, ( ő rá ) és szeretem, ha szereti, hogy kaphat belőlem valamit, amit viszont is igénylek, hogy én is kapjak ő belőle valamit, amit egyszerűen imádok. :P ( ja, meg az nagyon felizgat, amikor picit öklendezik tőle, attól végeem ) :)
2012. márc. 24. 13:58
 15/18 zenit válasza:
100%
Engem egyszer szoptak le igazán - csodás volt. Bár csak megismétlődne.
2012. jún. 9. 22:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Életem legjobb szopása egy igencsak pajkos leányzóhoz fűződik. :) Hatalmas mellekkel volt megáldva az nagyon jó volt hogy nem félt használni őket szopás közben a mellei közé vette az valami eszméletlen! :)) És engedte azt is hogy kicsit csapdossam a melleihez, mi az hogy engedte élvezte! :) Életre szóló élmény bárcsak lenne még ilyen..
2012. júl. 15. 14:48
 17/18 anonim ***** válasza:
imádom mind a kettőt!
2012. okt. 21. 09:47
 18/18 alanatur válasza:
Nekem azért izgató, mert érzem, hogy nagyon kíván partnerem, bízik bennem és teljesen rám bizza magát.
2015. febr. 12. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!