Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem zavar, ha buszon/me...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar, ha buszon/metrón/villamoson/héven nagyban "nyalják-falják" egymást mások?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de elég zavaró, amikor nem tudok hová nézni, mondjuk ki se az ablakon, és tömeg van, és elöttem smárolnak nagyban. A földet meg nem tudom bámulni akár 40 percig, se csukott szemmel nem tudok lenni, se olvasni nem tudok közbe.

Csak engem idegesít ez?

2012. febr. 14. 16:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
93%
Engem is nagyon tud zavarni volt már olyan hogy bekerültem két pár közé egyik előttem másik mögöttem. Amíg csak falják egymást nem idegesít mikor már hangosan cuppognak is mellé rohadt idegesítő volt. Mikor lett párom akkor is zavart. Mi nem is faltuk egymást a buszon... Annak nem ott van a helye szerintem -.- Buszmegállóban egy hosszabb csók belefér de tekintettel kell lenni másokra is :D
2012. febr. 14. 19:28
 22/24 anonim válasza:
100%
Én úgy vagyok vele, hogy nem pont a buszon kéne. Mondjuk egy padon vagy parkban vagy ott ahol másokat nem zavar. Ja és azt meg ki nem állhatom, amikor ott kuncognak mellettem a buszon.
2012. febr. 27. 16:23
 23/24 anonim ***** válasza:

# 19/22 02-14 18:57  Privát üzenet

Szerinted ez a válasz hasznos.

Ezen besírtam!!!:D de igazad van!!:)én is kapcsolatban vagyok, de nem szoktam nyilvános helyen a párocskámat hátára mászni, felnőttek vagyunk:)

2012. júl. 22. 03:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Igen, zavar, de csak akkor, amikor tényleg túlzásba viszik, pedig párkapcsolatban élek. És hiába nem nézek oda, hallani akkor is hallom.
2012. aug. 5. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!