Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Írjak még valamit hozzá? Ha van ötletetek akkor írjatok! Ezzel a címmel írtam ki az egyik kérdésemet a pasival kapcsolatban aki írt választ az biztos tudja miről beszélek! Nemrég írtam neki msn-en csak annyit írtam h szia mizujs és nem írt vissza:S írtam neki h na mek csá arra se:(

Az előbb bejelentkezett és nem is írt és ki is jelentkezett. Pedig azt hittem hogy kedvel tegnap olyan jót beszélgetünk és mondta is hogy bejövök neki! Meg azt is hogy majd szeretne velem talizni..most meg nem is ír:( Most mit gondoljak? Köszi a válaszokat!

2009. jún. 3. 19:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Az nem lehet , hogy épp nem ő volt a gépnél?Sztem ez még nem jelent semmi rosszat, nyugodj meg:)
2009. jún. 3. 19:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát jelentheti de áhh nemtom azért köszi:D
2009. jún. 3. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenért kár parázni:) Velem is volt már olyan hogy egyik ismerősöm félóránként feljött közben Külföldön volt csak ment a gépe.Ez semmit nemjelent nyugi:)
2009. jún. 3. 19:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Oké! Köszi:D
2009. jún. 3. 19:22
 5/8 anonim válasza:
Nyugi..!Ne parázz már..!!Attol hogy nem ír visszah még ha ő is van a gépnél attol az még enm azt jelenti h enm jössz be neki avgy épp nem kedvel..!4Lehet h mint ahogy az előzőek írták nem ő van gépnél avgy esetleg mást csinál..!!És amireh észrevetteh volnah az üzidet addigrah teh már kilpétél..!!Nah midn1..!Ilyen már velem is volt..!Deh hát ha nem ír visszah neh foglalkozz vele..és neh légy letört ha máshol élőben beszélgettek akk meg főleg neh..!!És neh ess belé attol mert aszontah h kedvel és taliznah veled..!!
2009. jún. 3. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
előző válaszoló futni voltál, hogy itt lihegsz? ne haragudjatok, deh nagyon idegesíth ezh a sokh h ... :s
2009. jún. 3. 19:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:D amúgy nem ismerjük még egymást nagyon, és még élőbe nem láttam.
2009. jún. 3. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
azt hogy alapból bejössz neki és akarna is vmit tőled...csak talán unalmasnak találja a beszélgetéseiteket? mert mondom, az hogy "dejót beszélgettünk" az a te szempontod, lehet hogy neki nem volt annyira jó mert untattad v mittomén....ez csak 1 feltevés, lehet hogy nincs igazam
2009. jún. 29. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!