Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gólyatáborokról tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Most megyek majd egyetemre, és nyáron lesz gólyatábor. Azt hallom, hogy a gólyatáborok az ivásról, részegségről, bulizásról, és szexről szólnak. Igaz ez? Nem tudom,hogy menjek-e. Mindenki azt mondja, hogy nem szabad kihagyni, de mivan, ha én nem vagyok az az iszogatós bulizós csaj? Írjatok lécci tapasztalatokat! Bármit! Akár sztorikat is szívesen olvasok.
18/L
2012. febr. 14. 00:48
1/10 anonim válasza:
hát pedig erről szól :D
melyik egyetem?
2012. febr. 14. 00:49
2/10 anonim válasza:
Csak rajtad múlik. A társaság nagy részének valóban erről szól, de biztos találsz olyan társaságot, akiknek nem csak erről.
2012. febr. 14. 00:53
3/10 anonim válasza:
Én eddig voltam a sajátomon gólyaként és szervezőként 3-on. Eléggé jó buli és tetszeni fog a dolog. Ha nem Vagy az a nagy bulizós, majd a táborban az leszel, készülj fel! :D
25f
2012. febr. 14. 00:54
4/10 anonim válasza:
KI NE HAGYD! így csupa nagybetűvel:) nem szabad:) tényleg jó buli, ha nem is a részegedés, és a többi miatt mész, nagyon jó arra, hogy a csoporttársaidat megismerd:) később nagyon jól fog jönni:)
2012. febr. 14. 00:54
5/10 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm az eddigi válaszokat. Hát szerintem úgyis elmegyek, mert tudom hogy utólag megbánnám, ha nem mennék.:D És amúgy sok volt a közös program, a vetélkedők? Mennyi szabadidőtök volt?:) Este mindenki ment amerre látott? Vagy hogy van ez?
2012. febr. 14. 01:00
6/10 anonim válasza:
szervezéstől függ, ált délelőtt és délután közös programok vetélkedők vannak, este, meg erezd el hajamat
2012. febr. 14. 01:10
7/10 anonim válasza:
Nekem csak koleszos gólyatáborom volt. Pia annyi, hogy műanyag kannás bortól álltam egyszer egy kicsit be, és majdnem szétvertem valakinek a fején. :D (nem véletlen, hogy nem iszok) A feladatok néha zavarba ejtők voltak, de nem durvák, úgyhogy jó volt.
Normáliséknál úgy szervezik meg, hogy mindenki jól érezze magát.
2012. febr. 14. 01:20
8/10 anonim válasza:
Nagyon nagyon jó buli,de azért csak okosan!Pláne ha eddig nem voltál az a nagy bulizós. Összességében én nagyon jól éreztem magam,de rávettek olyanokra leitatva amit később megbántam.... de még ez se volt baj végeredményben,tanultam belőle,az egyetem nagyon más világ,ez eddigi burokhoz képest,fel kell nőni,önállósodni. ennek kitűnő indítása a gólyatábor. és igen,ivás és szex,de nem feltétlen és nem csak. Későbbi közeli barátokat is ott ismertem meg,és részem volt mélyen-szántó beszélgetésekben is. Szóval ne merd kihagyni!!!
2012. febr. 14. 02:54
9/10 anonim válasza:
En a bodvarakoi taborba logtam be rendszeresen haverokkal.
Volt, h tenyleg szo nelkul szopott le csaj, de volt, h egesz heten punnyadas volt.
Egyik even meg halaleset is volt.
A legvaganyabb meg i az volt mikor vagy 6 evvel ezelott szet akartak minket vagni, felmasztunk a fara es ott akartuk kivarni meg elmennek.
Erre nem behoztak 3 man egy hulla reszeg csajt es meg kellett varnunk meg azok 3man plusz ket masik megkefeli...
Elejen elveztuk, de a vegen mar tokunk ki volt.
2012. febr. 14. 09:47
10/10 anonim válasza:
Na utolsó, látszik,hogy csak belógtál...ne ijesztgesd a kérdezőt,azért a felvételi valamilyen szinten szelektál,ilyen alakok max belógnak,na velük vigyázz. A gólyatábor csak pont annyira durva amennyire hagyod hogy az legyen,semmi sem kötelező,addig mész el mindenben amíg akarsz,a határ a csillagos ég ez tény,de ha fenntartásod van bármivel,ne csináld,biztos hogy nem is leszel vele egyedül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!